Està en: INICI > Notícies

La 24a Convocatria Nacional de Dansa de Castell llana les bases condicionada per la covid

Dissabte, 5 de Desembre de 2020Els Premis Ciutat de Castell i el Premi Fundaci Dvalos-Fletcher preveuen celebrar-se els dies 22 i 23 de maig al Teatre Principal, amb 8.000 euros en guardons i estades professionals

L'Associaci Terpsicore presenta els bases de la Convocatria Nacional de Dansa que arriba a la seua 24a edici amb la projecci de celebrar-se els dies 22 i 23 de maig al Teatre Principal, desprs de la cancellaci del 2020 marcada per l'alerta sanitria causada per la covid-19. La celebraci sajustar a les mesures i normatives marcades per els autoritats sanitries vigents aleshores.

Desprs dels 46 vdeos rebuts en la seua passada edici, provinents de conservatoris i escoles de Barcelona, Matar, Tarragona, Saragosa, Madrid, Valncia, Riba-roja de Tria de Tria i Alacant, l'organitzaci espera una ampla participaci de ballarins de nacionalitat o residncia acreditada a Espanya, amb formaci professional en dansa clssica, contempornia, espanyola o flamenc. Segons s'anticipa als bases, els i les aspirants no han destar contractats a cap companyia, i tindre edats entre els 16 i 22 anys. Des de l'organitzaci expliquen una excepci: els 24 semifinalistes ja seleccionats el 2020 podran tornar a presentar-es, i s'admetran les sollicituds dels que hagen complit 22 anys el 2020.

Amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell, la Diputaci Provincial, l'Institut Valenci de Cultura, la Fundaci Dvalos-Fletcher -a ms de Facsa i la Fundaci Caixa Castell- que s'incorporen, la Convocatria Nacional de Dansa compta amb un Premi Fundaci Dvalos Fletcher de 4.000 euros, i quatre premis Ciutat de Castell de 1.000 euros per a cadascuna dels especialitats. Aquests guardons, molt reconeguts a nivell nacional i per companyies professionals de mitja Europa, tenen, a ms, com a allicient la selecci d'estades en centres de prestigi i la presncia de jurats experts i professionals.

El termini de presentaci de candidatures finalitza l'1 de mar i aquest any s far en lnia, mitjanant el correu electrnic convocatorianacionaldedanzacs@gmail.com. Caldr aportar fitxa tcnica, currculum i documentaci personal, aix com un vdeo en foramt MP4 de tres variacions diferents de fins a tres minuts.

La preselecci la far una comissi local amb professionals de la dansa, el teatre, la msica i/o els mitjans de comunicaci. Els bases s podran consultar al web de l'Ajuntament de Castell i als principals portals de dansa, com www.dansa.es.Segueix-nos: