Està en: INICI > Notícies

Castell signar un conveni amb els administradors de finques per a reforar la gesti dels edificis antics

Dijous, 10 de Desembre de 2020L'acord assessorar en els trmits d'ajudes pbliques per a rehabilitaci i de constituci de comunitats energtiques locals

Les Regidories d'Habitatge i Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell signaran un conveni amb el Collegi d'Administradors de Finques de Valncia i Castell per a reforar la gesti en el manteniment i d'ajudes dels edificis ms antics i que manquen d'aquest servei. Aquest acord tamb ajudar a tramitar l'Informe d'Avaluaci d'Edificis (IEE) ajudes per a la rehabilitaci del Pla Renhata de la Generalitat i per a la constituci de comunitats energtiques de autoconsum locals.

Amb aquest acord que signarem en les prximes setmanes volem ajudar a les comunitats de vens dels immobles amb ms antiguitat, que manquen de recursos per a costejar un administrador de finques i que podrien optar a ajudes pbliques que ara no solliciten per falta d'aquest gestor, ha explicat la regidora d'Habitatge, Mara Jess Garrido, desprs de reunir-se en la Cambra Agrria junt al regidor de Transici Ecolgica, Fernando Navarro, amb representants del Collegi d'Administradors de Finques de Valncia i Castell.

A travs d'aquest conveni, l'Ajuntament, per un termini d'anys que s'ha determinar, finanaria les despeses d'administraci de les comunitats d'immobles amb una antiguitat superior als 20 anys, que no hagen utilitzat el servei de cap administrador de finques en els ltims 4 anys, que no supere un determinat valor cadastral.

El gestor s'encarregaria de vetlar pel bon rgim de les installacions i serveis, atenci de la conservaci i assessorament a la comunitat quant a qualsevol mena d'ajuda o subvenci que millore i pose en valor lhabitabilitat de l'edifici. En aquest sentit, l'Ajuntament incorporaria la gesti de l'informe del IEE, previst per als edificis de ms de 50 anys, i assessorament en subvencions del Pla Renhata i d'eficincia energtica.Segueix-nos: