Està en: INICI > Notícies

Castell refora la posada en valor del seu territori amb 500 participants en les 17 activitats de Celebrem amb la Natura

Dissabte, 12 de Desembre de 2020La campanya d'educaci ambiental de Transici Ecolgica completa l'aforament en el 70% de les seues activitats

La campanya d'educaci ambiental Celebrem amb la Natura que organitza la Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell ha concls l'edici d'enguany desprs de celebrar 17 activitats amb prop de 500 participants i completar l'aforament en el 70% d'aquestes. Aquesta iniciativa t l'objectiu de posar en valor la biodiversitat i la riquesa natural de Castell.

El regidor de Transici Ecolgica, Fernando Navarro, destaca la labor de Itinerantur, l'empresa d'ecoturisme collaboradora de la campanya, i ressalta que amb Celebrem amb la Natura l'Ajuntament vol reconciliar a la ciutat amb el seu territori i ecosistemes i conscienciar en formes de vida ms saludables i sostenibles. Afirma que 16 de les 17 activitats han coincidit en el perode la pandmia de la Covid-19, la qual cosa va obligar a reprogramar les jornades que es van paralitzar durant l'Estat d'Alarma i desprs reprendre's amb un aforament limitat i mesures de prevenci sanitries.

Celebrem amb la Natura fa coincidir la commemoraci de dies mundials relacionats amb el medi ambient per a dur a terme activitats per a totes les edats en diversos paratges del terme municipal. S'han dut a terme en l'exterior 16 activitats amb 470 persones inscrites, una xifra que ascendeix a 500 comptant el concurs de dibuix infantil que es va desenvolupar durant el confinament.

Entre les ms destacades, cal citar el taller de caixes niu en el Mol la Font la Font, una ruta de senderisme interpretatiu al Desert de les Palmes, una ruta ciclista per la Marjaleria, la doble jornada de neteja a les platges, la plantaci d'arbres a l'entorn de la Magdalena, el taller de nendo dango, geocachings i tallers de consum responsable i hort urb. Els emplaaments protagonistes han sigut, entre altres, el Desert dels Palmes, parc Ribalta, Marjaleria, platges del Serradal i el Gurug, Mol la Font, paratge de la Magdalena, o parc Geleg Royo.Segueix-nos: