Està en: INICI > Notícies

Castell inicia l'avaluaci en 30 habitatges municipals per a reformar el seu interior

Dissabte, 19 de Desembre de 2020La Regidoria d'Habitatge millorar banys, cuines i fusteria en la meitat dels pisos pblics del barri de la Guinea

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castell ja ha realitzat una avaluaci de 30 habitatges municipals dins del procs per a escometre reformes d'interior. El departament de Mara Jess Garrido preveu l'any vinent millorar els banys, cuines i fusteria de 60 de les 120 habitatges municipals del barri de la Guinea. Ara duu a terme el procs d'inspecci de les mateixes a travs d'un aparellador.

Des de la Regidoria tenim l'objectiu de millorar les condicions d'habitabilitat dels habitatges municipals. Moltes sn antigues que necessiten millores tant en banys com cuines, fusteria i baixants. En 2021 actuarem primer en la meitat de les 120 del barri de la Guinea i tenim per a aix 300.000 euros de pressupost, afirma la regidora d'Habitatge, Maria Jess Garrido, que explica que un aparellador ja ha comenat la inspecci prvia per a analitzar el cost de l'obra i quins sn els pisos que ms prioritat tenen per a entrar en el projecte.

La regidora destaca que la idea s coordinar aquesta iniciativa amb el termini d'execuci de lARRU de la Guinea, que contempla actuacions en faanes i accessibilitat en el mateix edifici dels habitatges municipals, amb el que les obres comenarien a l'estiu. Garrido assevera que el Govern local del PP va ignorar els habitatges municipals i les primeres actuacions de reparaci es van dur a terme en l'anterior legislatura amb el Pacte del Grau a travs de Jornals de Vila.

Cal recordar que l'Ajuntament tamb t previst licitar al gener un nou servei extern per a reforar la gesti i intervenci social en les 227 habitatges municipals. L'Oficina Municipal d'Habitatge compta amb recursos per a labors d'assessorament i gesti d'ajudes per disposa de insuficient personal per a gestionar els habitatges municipals. La duraci del contracte ser de dos anys, amb un cost anual de 200.000 euros.Segueix-nos: