Està en: INICI > Notícies

Castell incideix en la importncia del reciclatge de vidre tamb al Nadal

Divendres, 18 de Desembre de 2020La campanya de Larbre de minigls dEcovidrio se situa a Hort dels Corders fins el 20 de desembre i portar regals per a promoure el reciclatge entre xiquetes i xiquets

Lrea Gesti de Residus i Reciclatge de lAjuntament de Castell activa la campanya Larbre de minigls dEcovidrio, una nova iniciativa conjunta que est orientada a fomentar el reciclatge tamb durant la celebracions de Nadal. Larbre, format per xicotets contenidors de vidre, es podr visitar fins al prxim diumenge, 20 de desembre, i sota les seues branques hi haur regals per a motivar els menuts i les menudes de la casa a usar el contenidor verd.

El regidor de Reciclatge i Gesti de Residus, Ignasi Garcia, ha presentat hui la iniciativa i ha recordat que en aquest perode de lany generem ms residus a casa per les celebracions i per aix s fonamental que recordem reciclar. Garcia tamb ha celebrat que aquestes setmanes sn durant les que ms restes es dipositen als contenidors de reciclatge i aix vol dir que la ciutadania de Castell est molt conscienciada sobre la importncia de separar correctament el fem per a que desprs puguem recuperar-la i donar-li una nova utilitat als materials que tirem.

Per a contribuir a aquesta conscienciaci i per tal dimplicar xiquetes i xiquets tamb, lAjuntament de Castell i Ecovidrio han installat un arbre de Nadal de quatre metres a la plaa de lHort dels Corders. Tamb se situar una taula informativa, en el qual hi haur un equip deducaci mediambiental per conscienciar sobre el reciclatge durant les festes.

A ms a ms, es dur a terme un sorteig de 100 xicotets contenidors mitjanant un sistema virtual. Larbre es podr visitar a partir de les 12.00 hores i fins les 21.00 hores, durant els dies 18, 19 i 20 de desembre.

Segons les dades facilitades per Ecovidrio, durant el perode de Nadal sincrementa un 20% el vidre que es genera durant la resta de lany, motiu pel qual una correcta separaci afavorir el reciclatge daquest material. Cal recordar que lAjuntament de Castell i Ecovidrio collaboren activament i amb resultats positius com el de la iniciativa 1 kilo x 1 kilo, la qual ha aconseguit recollir ms de 4.000 quilos de vidre que es transformaran en 4.000 quilo de menjar per al Banc dAliments de Castell.Segueix-nos: