Està en: INICI > Notícies

Les reformes del CEIP Cervantes avancen a bon ritme

Dimarts, 12 de Gener de 2021

  El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita, ha visitat les obres al CEIP Cervantes amb el director territorial d’Educació   El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita, ha visitat les obres al CEIP Cervantes amb el Director Territorial d’Educació, Alfred Remolar. Així doncs, des de la regidoria i des de la conselleria s’ha valorat positivament l’avanç de les reformes en el centre educatiu. Les tasques consisteixen en la substitució de la teulada, per a les quals Educació de la Generalitat ha invertit 573.000 euros.  

"Des de la regidoria hem facilitat l’accés al centre per tal que les obres es duguen a terme amb normalitat" ha explicat el regidor d’Educació, Francesc Mezquita. En eixe sentit, segons ha informat l’edil "hem retirat part del mobiliari urbà perquè el camió de l’obra puga entrar per retirar escombraries, així com altres qüestions logístiques". Així mateix, Mezquita ha destacat la col·laboració amb la Conselleria per "assolir una educació pública i de qualitat a la nostra ciutat".  

 
D’aquesta manera, els treballs per a la substitució del sostre del CEIP Cervantes avancen adequadament. Es manté la línia de treball en la qual l’Ajuntament de Castelló i la Conselleria col·laboren activament per millorar els centres educatius de la ciutat. Així doncs, mentres la Conselleria ha invertit 573.000 euros en les tasques del centre, l’Ajuntament ha realitzat els treballs adients per facilitar l’accés del personal d’obra a l’escola i ha gestionat el tra   

Així mateix, durant els transcurs de les obres, l’alumnat de primària del CEIP Cervantes s’ha traslladat al CEIP L’Illa del Grau mentres que l’alumnat d’infantil està al CEIP Verge del Lledó. Cal destacar que els canvis de centre s’ha dut a terme amb normalitat, ja que s’han solucionat tant els transport escolar com el servei de menjador. nsport dels escolars.   

El passat mes de novembre, que la direcció del centre va comunicar l’aparició d’un clavill en el sostre de les aules del pis superior. Segons l’informe tècnic, hi havia més desperfectes arreu de la teulada i, a més a més, se’n podrien produir més. En eixe sentit, tant des de la regidoria d’Educació com des de la Conselleria d’Educació s’han acomès les obres de manera urgent.Segueix-nos: