Està en: INICI > Notícies

Castell adjudica els serveis de desratitzaci per a solars i installacions municipals

Divendres, 22 de Gener de 2021

La contractació inclou una clàusula per respondre a avisos ciutadans i emergències en menys de 24 hores

L’Ajuntament de Castelló ha adjudicat el contracte per a realitzar serveis de desratització als espais municipals. Les tasques es duran a terme en els espais interiors i instal·lacions de l’Ajuntament, a més de als solars de titularitat municipal. El valor del contracte és de 114.351,69 euros, i inclou tasques d’anàlisi i de protocols d’actuació.

El cost del contracte serà liquidat per la Regidoria de Salut Pública, la qual assegura el servei durant els tres pròxims anys. Així mateix, el contracte garanteix una atenció per a urgències de 24 hores, a més de les jornades de treball durant els dies laborables de 06.00 a 13.00 hores. El temps de resposta davant els avisos serà inferior a 24 hores, segons recull l’acord.

Amb la contractació d'aquest servei, l’Ajuntament garanteix la creació d’almenys 16 llocs de treball repartits en dotze aplicadors tècnics en exclusivitat o de reforç, un responsable tècnic, un director tècnic, un administratiu i un cap de de tècnics. L’oferta que ha obtingut la major puntuació, inclou 85 hores extraordinàries per a realitzar les tasques sense cost per al consistori.

D’aquesta manera, l’Ajuntament analitzarà, mitjançant l'adjudicataria, els factors interns i externs que faciliten la proliferació i les fonts, i garanteix un programa d’actuació, amb mesures i estratègies per al seu control. A més a més, s’inclouen mesures sanitàries per garantir la seguretat de l’equip de desratització front a la Covid-19. Aquests treballs es portaran a terme en coordinació amb altres tractaments preventius de plagues, com els de mosquits i els de panderoles, realitzats també per aquesta regidoria.Segueix-nos: