Està en: INICI > Notícies

L'alcaldessa de Castell valora la protesta del sector hostaler

Dijous, 11 de Febrer de 2021Amparo Marco: "Comprenem la preocupació del sector de l'hostaleria en una situació tan complexa com l'actual. El tancament de negocis, encara que siga temporal, té efectes evidents i cal agrair l'esforç i el sacrifici que fan tots els professionals d'aquest sector.

És veritat que les restriccions establides per les autoritats sanitàries són dures, però són necessàries per a frenar l'avanç de la pandèmia. Estem travessant la tercera ona i cal aconseguir que els nivells de contagi continuen baixant i que la pressió assistencial en centres de salut i hospitals es reduïsca.

També m'agradaria recalcar que l'Ajuntament de Castelló ha estat des del primer moment amb els sectors més afectats, mantenint reunions per a conéixer les seues necessitats i activant plans i mesures de suport específic. Un exemple d'això són les ajudes directes a pimes i autònoms de sectors afectats, amb un total de 1,4 milions d'euros en 2020, i les que preveiem distribuir enguany a través del Pla Resistir que sumen 5,5 milions més per a la ciutat de Castelló".Segueix-nos: