Està en: INICI > Notícies

Programaci d'estiu. Juliol i agost 2021

Dijous, 1 de Juliol de 2021

Novetats de la programació d'estiu:

  • Canviem a l'horari d'obertura d'estiu: de 10.30 a 13.45 i de 17 a 20:45h de dimarts a dissabte i els diumenges obrim als matins entre les 10.30 i les 13:45h. Aprofitem així per a gaudir amb tots vosaltres de les llargues vesprades d'estiu. En aquests horaris es poden visitar gratuïtament les nostres exposicions, entre les quals destaquem "Morelladon & Cia", amb restes originals del Morelladon Beltrani, i "L'Univers al teu abast, 3 dècades d'avançaments en astronomia", en la qual podreu conéixer els canvis que han aparegut en el temps que el Planetari porta obert al públic.

  • Us oferim projeccions de planetari durant les vesprades de dimarts a dissabte i durant els matins dels dissabtes i els diumenges. Com sempre podreu triar entre les projeccions en castellà i en valencià. Si voleu comprar entrades anticipadament podeu fer-ho en entrades.castello.es

  • Totes les vesprades a les 18h, és a dir de dimarts a dissabte, tindrem tallers infantils gratuïts destinats a participants d'entre 4 i 12 anys que deuran prèviament inscriure's a través d'eventbrite.es (l'enllaç de cada taller pot trobar-se en la secció  INICI > Planetari > Altres Events o des de www.eventbrite.es/o/ajuntament-de-castello-de-la-plana-6651967089)

  • Els últims dissabtes de cada mes podreu participar en observacions del sol. Es tracta d'activitats gratuïtes en les quals és necessari registrar-se prèviament, com en el cas dels tallers infantils, si bé en aquest cas estan dirigides al públic general tant infantil com adult.

  • Els dimecres a la nit podreu participar de les observacions del cel. Estan dedicades al públic en general, tant infantil com adult, i no és necessari inscriure's prèviament. De nou es tracta d'una activitat gratuïta.
  #30anysdePlanetari   #CastellóésCultura


« Tornar a PlanetariSegueix-nos: