Està en: INICI > Notícies

La Banda Municipal de Castell, dirigida per Marcel Ortega i Mart, ofereix un cicle de cinc concerts durant els dissabtes de setembre i octubre

Dimecres, 8 de Setembre de 2021

Foto de la noticia

La Banda Municipal de Castell, dirigida per Marcel Ortega i Mart, ofereix un cicle de cinc concerts durant els dissabtes de setembre i octubre. Els concerts arranquen el 4 de setembre, i sestendran durant l11 i 18 del mateix, i el 2 i el 17 doctubre a partir de les 19.00 hores. El programa seguir lesquema de lestiu, el qual ha registrat un notable xit amb la msica de cambra.

El quintet de metall s el que actua dissabte 4 al Templet del Ribalta. El concert t una vessant familiar, ja que es tracta dun repertori de msiques de les pellcules ms emblemtiques de diverses generacions com Aladdin o Game of Thrones.

El segon torn, 11 de setembre, ser per al quintet de fusta, amb un repertori basat en els Divins anys 20. El 18 de setembre, el grup de clarinets, dirigit pel sotsdirector Jos Vicente Ramn Segarra, oferir "Arrels", que cont obres basades en el folklore de diversos pasos del mn.

Els concerts doctubre seran: el dia 2 amb el sextet de saxos, dedicat a les festes de carrer de Sant Francesc i Santa Clara, amb un programa de msica espanyola en qu destaca que els propis intrprets han composat part del repertori; i el dia 17 a les festes de carrer de Lope de Vega amb un quintet de fusta que interpretar un programa delicat i potic sobre msica francesa des de Debussy, Faur i Ravel i fins al musical "Els miserables.

Cal assenyalar que durant els concerts es desenvoluparan amb els protocols sanitaris pertinents, aix com ls de la mascareta i el lmit daforament.

La regidora de Cultura, Vernica Ruiz, ha valorat molt positivament la possibilitat diniciar el curs amb els concerts del Templet, els quals ja van tindre una gran acollida durant la primera part de lestiu. Ruiz ha destacat la diversitat de les obres proposades per la Banda Municipal, amb actuacions per a tots els pblics. Aix mateix, ledil ha reconegut la tasca del conjunt de la Banda perqu grcies al seu esfor adaptant-se al context sanitari ens han demostrat com fer cultura segura i de qualitat.

Cicle simfnic i concerts extraordinaris

La Banda Municipal de Castell participar al cicle Ensems, organitzat per lInstitut Valenci de Cultura. Ho far el diumenge, 26 doctubre, a les 11.30 hores amb un repertori contemporani i davantguarda.

El cicle simfnic sestendr del 20 doctubre a les 11.30h al 19 de desembre, a lAuditori de Castell i inclour collaboracions amb entitats locals com els Templers, els Moros dAlqueria o lAssociaci Espanyola Contra el Cncer. A ressenyar que la banda oferir concerts especials per al dia 9 dOctubre i el 6 de desembre.

Foto de la noticia

Foto de la noticiaSegueix-nos: