Està en: INICI > Notícies

Castell destina 91.000 euros per a l'organitzaci d'activitats i esdeveniments esportius

Diumenge, 26 de Setembre de 2021Braina destaca la línia d'ajudes per a facilitar la realització de campionats esportius a la ciutat
L'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d'Esports, ha aprovat la convocatòria i les bases per a la concessió de subvencions destinades a l'organització d'activitats o esdeveniments esportius que es realitzen a la ciutat de Castelló. Es tracta d'una línia d'ajudes de fins a 91.000 euros per a les entitats o persones físiques que organitzen cites esportives.
El regidor d'Esports i president del Patronat, Omar Braina, ha manifestat que, amb aquesta línia de subvencions, "ajudem als clubs, federacions i altres entitats per a continuar amb l'activitat esportiva i animar a continuar organitzant cites en el calendari per als i les esportistes de la nostra ciutat".
La convocatòria té com a objectiu coadjuvar al finançament d'aquells projectes esportius referits a la realització d'una activitat concreta i determinada, com ara l'organització a la ciutat de Castelló de campionats internacionals, nacionals, autonòmics, provincials o locals de qualsevol modalitat esportiva.
El termini màxim per a la presentació de sol·licituds serà el dia 15 d'octubre, dia inclòs.Segueix-nos: