Està en: INICI > Notícies

El Consell Superior d'Esports concedeix 331.177 euros per a la reforma del Ciutat de Castell

Dijous, 30 de Setembre de 2021L'ajuda anirà destinada a millorar el pavelló construït fa trenta anys de cara a la celebració del Mundial d'Handbol Femení
El Consell Superior d'Esports (CSD) ha concedit a l'Ajuntament de Castelló una ajuda de 331.177 euros per a reformar el pavelló Ciutat de Castelló de cara a la celebració el mes vinent de desembre del XXV Campionat del Món d'Handbol Femení. El consistori havia sol·licitat aquesta subvenció dins d'una línia d'ajudes destinada a obres relacionades amb la celebració de competicions de caràcter nacional que concedeix el CSD.
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que el Ciutat de Castelló s'està preparant "per a acollir aquest esdeveniment esportiu de caràcter mundial" i que per a això s'està escometent una sèrie de millores d'aquesta instal·lació municipal construïda fa tres dècades. Marco ha recordat que Castelló serà una de les subseus del Mundial al costat de Granollers, Llíria i Torrevieja i ha recalcat la importància d'acollir cites esportives com aquesta "que no sols són un revulsiu de l'activitat esportiva a la ciutat, sinó que tenen un efecte de dinamització social, turística i econòmica", ha indicat.
En concret, l'ajuda ha sigut concedida per a realitzar el projecte de reforma de revestiments i acabats del pavelló poliesportiu i que el Consell Superior d'Esports ha concedit per l'import global sol·licitat pel consistori. Encara que s'han realitzat algunes actuacions de millora com l'ampliació de l'aforament, el ‘Ciutat de Castelló’ no ha sigut objecte d'una reforma d'aquestes característiques des de la seua construcció.
La reforma comprén la millora de l'equipament dels diferents accessos al pavelló i la reforma interior i substitució revestiments i fusteria interior en la zona de vestuaris, zones comunes i magatzematge de planta baixa.Segueix-nos: