Està en: INICI > Notícies

Msica, tallers i una ruta 'animada' en locomotora celebren la renovaci de la Panderola del Grau

Dissabte, 16 de Octubre de 2021
Castelló comparteix amb la ciutadania el canvi del seu model urbà gràcies als fons FEDER amb una jornada de portes obertes en el cor del districte marítim


L'Ajuntament de Castelló ha celebrat aquest dissabte una jornada de portes obertes en el renovat parc de la Panderola del Grau per a compartir amb la ciutadania, prenent com a escenari aquesta cèntrica plaça de segell europeu, com la inversió dels fons FEDER "està transformant i empoderant" l'espai públic, ha destacat l'alcaldessa, Amparo Marco.


Al costat dels tallers infantils que ha acollit la carpa central, s'han succeït activitats per a tots els públics. Un photocall i un mural ciutadà han servit per a plasmar la visió que la ciutadania té de la inversió europea a la ciutat, que només a través de l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible i Integrat EDUSI, ha canalitzat 20,2 milions d'euros cofinançats pel Consistori i FEDER.


El directe del grup castellonenc Los Simples ha marcat el compàs de la ruta animada en ‘locomotora’ organitzada per als més xicotets per les cinc estacions del parc, en al·lusió al trajecte que feia el tren a vapor que dóna nom a l'espai i que des de 1888 a 1963 va contribuir a l'impuls econòmic i social de Castelló.


Xiquets i majors han pogut submergir-se en aquest mini viatge i conéixer a través d'elles les prestacions de la renovada Panderola: des dels jocs infantils a la font singular amb efecte guèiser que corona l'espai; l'àrea wifi i de coworking oberta als qui prefereixen situar ací la seua oficina; així com la zona biosaludable o d'esplai caní.Segueix-nos: