Està en: INICI > Notícies

Castell dona suport a Ateneu i posa en valor el seu treball en l'atenci al Dany Cerebral Adquirit

Dissabte, 23 de Octubre de 2021
L'alcaldessa participa en la carrera simbòlica ‘Mou-te per la salut cerebral’ que reuneix desenes de persones al parc Ribalta

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat hui en la carrera solidària ‘Mou-te per la salut cerebral’, organitzada per l'Associació-Fundació de Dany Cerebral Adquirit Ateneu Castelló amb motiu del Dia del Dany Cerebral Adquirit (DCA), que se celebra el 26 d'octubre. El parc Ribalta ha acollit el recorregut simbòlic en el qual han pres part desenes de persones i que ha donat inici al repte de recórrer 26.000 quilòmetres amb l'objectiu de promoure la salut cerebral i previndre el Dany Cerebral Adquirit.


Marco ha agraït "la gran labor" que desenvolupa l'Associació-Fundació Ateneu i ha recalcat la importància de la investigació científica i mèdica per a afrontar el DCA i la necessària participació de les institucions per a millorar recursos i la qualitat de vida de la ciutadania. "Gràcies al treball que s'exerceix des d’Ateneu, les persones amb dany cerebral adquirit reben atenció especialitzada i ininterrompuda, la qual cosa és imprescindible per a previndre que s'agreuge la seua situació. Reben també suport perquè puguen aconseguir la major autonomia personal i afavorir la seua reinserció laboral", ha assegurat. "Des de l'Ajuntament continuarem donant suport a iniciatives com aquesta, que pretenen promoure la salut cerebral i conscienciar sobre la necessitat de previndre el DCA", ha reiterat l'alcaldessa, al costat del president d’Ateneu, Juan José Forner, i el president d'honor, Rogelio Tena.

L'acte, al qual també han assistit la regidora de Benestar Social, Mary Carmen Ribera, i el regidor d'Esports, Omar Braina, s'ha celebrat de manera simultània a Castelló, València i Alacant. Es tracta d'una iniciativa que s'integra en la campanya de salut cerebral impulsada des d’Ateneu i Dany Cerebral Adquirit de la Comunitat Valenciana-FEVADACE, i que té com a objectiu sensibilitzar a la població i posar el focus en les necessitats d'atenció, de rehabilitació i reinserció social de les persones amb dany cerebral adquirit o sobrevingut.Segueix-nos: