Està en: INICI > Notícies

Castell inicia el compte arrere per a la celebraci del Mundial d'Handbol Femen 2021

Divendres, 29 de Octubre de 2021La Porta del Sol acull un tòtem de la mascota del campionat sostenint el rellotge que marca els dies per a l'inici de la competició
Castelló ha iniciat aquest divendres el compte arrere per a la celebració del Campionat del Món d'Handbol Femení 2021 que es disputarà de l'1 al 19 de desembre i que se celebrarà de manera conjunta a Castelló, Torrevieja, Lliria i Granollers. La ciutat acollirà partits des del 2 al 13 de desembre. Aquest divendres, ha tingut lloc l'acte de presentació oficial del mundial amb l'encesa del rellotge de compte arrere que s'ha situat a la Porta del Sol. Un acte en el qual han participat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; el regidor d'Esports, Omar Braina; el president de la Real Federació Espanyola d'Handbol (*RFEBF), Francisco Blázquez; el director del campionat, Jaume Fort; el gerent de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana, Miguel Ángel Valero; i el vicepresident del Club d'Handbol de Castelló, Manuel Monfort.
Marco ha manifestat que per a Castelló "és un orgull ser seu per primera vegada d'un torneig com aquest, que reunirà en el pavelló Ciutat de Castelló a l'elit mundial de l'handbol femení". L'alcaldessa ha destacat l'aposta de l'Ajuntament per l'impuls a l'esport "per la seua gran contribució a la millora de la qualitat de vida, la reactivació socioeconòmica i, especialment, per la seua capacitat de projectar valors destacats en la societat com l'esforç, superació o la companyonia".
En aquest sentit, l'alcaldessa ha posat en valor l'esport i aquest campionat com a "plataforma per a la igualtat". "Amb aquest Mundial contribuïm a la visibilització i reconeixement de l'esport femení, al mateix temps que oferim dones referents de l'esport a nivell mundial als xiquets i xiquetes de la ciutat", ha destacat.
Entre els actes que precedeixen aquesta competició mundial, Castelló acull aquest dissabte el primer torneig d'handbol inclusiu que es disputarà en el Pavelló Ciutat de Castelló. Una iniciativa pionera en la Comunitat Valenciana, organitzada per la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració del consistori, que defensa i promou valors d'igualtat, inclusió i foment d'una millor qualitat de vida.Segueix-nos: