Està en: INICI > Notícies

Castell celebra la XX Fira 'Tu Boda y Eventos' amb la participaci de ms de 75 empreses

Dimecres, 24 de Novembre de 2021Donate recalca la importància d'aquesta cita, que tindrà lloc aquest cap de setmana a l'Auditori, per a la recuperació del sector
L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Comercial, celebra aquest cap de setmana la XX Fira 'Tu Boda y Eventos’ en una cita que enguany torna a l'Auditori i Palacio de Congressos de Castelló després que l'última edició se celebrara en format virtual. El regidor d'Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que aquesta edició reunirà més de 75 empreses d’una veintena de sectors diferents vinculats a les celebracions i els esdeveniments.
"La XX Fira 'Tu Boda y Eventos’ és una cita important amb la qual posem a la disposició d'empreses locals, pimes, persones autònomes i emprenedores un espai que és tot un aparador i una oportunitat per a la reactivació del sector", ha indicat Donate.
Enguany, participen més de 75 empreses del sector d'esdeveniments i celebracions d'una vintena d'àmbits diferents com el servei d'àpats, floristeries, joieries, fotografia, videógrafs, música per a cerimònies, decoració, moda, etc. A més, durant aquest cap de setmana hi haurà activitats programades com a xarrades, maquillatge i perruqueria en viu, flaix nupcial, degustacions, concerts o desfilades de moda, entre altres.
La inscripció és gratuïta a través de la web feriatuboda.es.Segueix-nos: