Està en: INICI > Notícies

LOficina Municipal de la Vivenda ha ats a 1.021 interessats en VPP en noms quatre mesos

Dilluns, 7 de Gener de 2008

LOficina Municipal de la Vivenda posada en marxa per lequip de govern que presidix lalcalde Alberto Fabra a disposició de tota la ciutadania ha atés, en només quatre mesos, a un total d1.021 interessats a accedir a alguna vivenda de protecció pública, segons ha anunciat el vicealcalde, Javier Moliner. Així, el també regidor dUrbanisme ha comentat que la dita oficina també disposa duna base de dades en què ja hi ha inscrites 511 persones a qui sels manté informats sobre les noves promocions que puguen sorgir i a fi de contactar amb els promotors per a subministrar-los les dades que els que disposa i que estan a lespera daconseguir una VPP. 

Els assistents a esta Oficina Municipal de la Vivenda obtenen informació sobre les vivendes existents, de les condicions que han de reunir per a poder accedir a les mateixes i els preus de venda i en lloguer. 

A més, segons ha explicat Javier Moliner, en lactualitat esta oficina posa a disposició dels ciutadans un total de 1.492 vivendes de protecció pública, de les quals 625 són de règim de venda, 351 de lloguer amb opció a compra i 516 en lloguer. "Desta manera, es manifesta el compromís de lalcalde de Castelló, Alberto Fabra, de posar a disposició dels ciutadans un total de 4.000 VPP durant esta legislatura, sempre compromés amb la ciutat", hi ha el dit Moliner. Per este motiu, i a fi que els joves i persones amb menys recursos puguen optar a una vivenda digna, lAjuntament de Castelló, a través de lOficina Municipal de la Vivenda, ha firmat deu convenis de col·laboració amb promotors privats a fi de potenciar laccés a les dites vivendes i shan iniciat contactes amb 38 promotors privats a fi de dur a terme pròximament alguna promoció de vivendes acollides a algun règim de protecció pública. 

"I, a causa del compromís de lequip de govern que lidera lalcalde de Castelló, Alberto Fabra, ja sestan preparant altres onze nous convenis amb diferents promotors perquè els castellonencs, dins del Pla Municipal de la Vivenda, puguen disposar duna vivenda dacord amb les seues possibilitats", ha continuat el vicealcalde de la ciutat. 

Finalment, Moliner ha explicat que ja han sigut un total de 85 persones les interessades en el conveni de la Hipoteca Jove subscrit entre lAjuntament de Castelló i Caixa Castella La Manxa a fi de potenciar laccés a la vivenda als joves de la capital de La Plana i que han assistit a lOficina Municipal de la Vivenda per a sol·licitar informació sobre esta opció. "No obstant, la majoria destes persones acudixen directament a lentitat bancària", ha dit Javier Moliner.Segueix-nos: