Està en: INICI > Notícies

El PP i el Bloc en l´Ajuntament de Castelló acorden incrementar, encara més, el control sobre la sol·licitud de subvencions per part del consistori i a benefici de la ciutat

Dimecres, 20 de Febrer de 2008

El regidor de Règim Interior, Juan José Pérez Macián, i el regidor del Bloc en l´Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, han pactat un acord a fi d´incrementar, encara més, el control sobre la sol·licitud de subvencions a les administracions provincial, autonòmica, nacional i a la UE, per part del consistori i que beneficiaran a tota la ciutadania. Així ho han presentat este matí ambdós representant polítics ja que, després de la petició de crear una oficina de recursos per a millorar el control de les subvencions per part del Bloc, el PP va presentar una proposta "que hem concretat i acceptat perquè per al Bloc complix amb l´esperit d´oferir garanties que l´Ajuntament de Castelló no deixe passar les subvencions per a la ciutat". 

Per la seua banda, el regidor Pérez Macián ha destacat que a estes subvencions opta el consistori per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i desenvolupar projectes per a ells i que es contemplen dins de l´acció de govern de l´equip que lidera l´alcalde Alberto Fabra. Pérez Macián ha afirmat que el consistori disposa d´una plantilla de funcionaris que realitzen esta labor de forma responsable "encara que tot és millorable i s´aguditzarà, encara més, la localització d´estes subvencions. La gestió és excel·lent però volem arribar a l´òptim". 

Així, s´intensificarà la dita labor de control a través del Comité de Direcció que presidix el vicealcalde, Javier Moliner, i del que formen part els delegats d´àrea, Carmen Amorós, Juan José Pérez Macián i Joaquín Torres, a més dels tres coordinadors generals i el director de Modernització. "Es tracta que este òrgan municipal conega la labor que es Du a terme en matèria d´obtenció de subvencions de forma diària i que els coordinadors generals, en cada sessió, donen compte al Comité d´un complet detall de les subvencions sol·licitades, quins han sigut concedides i quins rebutjades". 

D´esta manera, es permetrà un major control polític d´este treball i un major control per part de l´oposició, a més d´una major dedicació dels funcionaris per a localitzar estes subvencions. "Fer una política des de l´oposició constructiva és crear millores i aportar suggeriments per a l´administració local", ha dit Pérez Macián, el qual ha agraït l´actitud del Bloc amb esta oposició responsable.Segueix-nos: