Està en: INICI > Notícies

La regidora de Turisme mostra la seua satisfacci per la concessi de les dos banderes blaus per a les platges del Pinar i Gurug "i que demostren la gran qualitat de les nostres platges"

Dimecres, 28 de Maig de 2008

La regidora de Turisme de lAjuntament de Castelló, Beatriz Gascó, ha mostrat hui la seua satisfacció per la concessió de les dos banderes blaus per a les platges del Pinar i del Gurugú, "el que demostra la gran qualitat de les nostres platges i loferta consolidada de sol i platja del municipi de La Plana". 

Desta manera, Gascó ha explicat que lAjuntament de Castelló està denhorabona "perquè un any més ens han tornat a concedir el màxim guardó en matèria de qualitat de les platges que valoren diversos aspectes de les mateixes". A més, la regidora ha invitat a tota la ciutadania de Castelló i de la resta dEspanya així com de lestranger a disfrutar de "les nostres platges que compten amb els millors serveis i projectes a disposició dels turistes, castellonencs i visitants". 

Gascó ha destacat també la seua satisfacció perquè la ciutat haja obtingut este símbol "que reconeix que lAjuntament de Castelló ha fet els deures vetlant per la millor qualitat de les nostres platges que cada any són visitades per milers de turistes i que contribuïxen a oferir el millor de la ciutat".

Estes banderes blaves atorgades per la Fundació Europea dEducació Ambiental posen de manifest que les platges de Castelló compten amb bons nivells sanitari-ambientals, qualitat de laigua i els servicis necessaris per a poder disfrutar delles durant lestiu.Segueix-nos: