Està en: INICI > Notícies

LAjuntament de Castell oferix 12 pellcules en el cicle "Cine a laire lliure que tindr lloc en la platja del Gurug del 27 de juny al 12 de setembre

Dimarts, 24 de Juny de 2008

La regidora de Joventut de lAjuntament de Castelló, Carmen Albert, ha presentat hui una nova edició del cicle "Cine a laire lliure" que el consistori de la capital de La Plana oferix a tota la ciutadania de forma totalment gratuïta amb larribada de lestiu, de la calor i del descans. "Ja van cinc edicions desta proposta que no pot ser més estiuenca com és la doferir les últimes estrenes en la platja i rodejats damics o la família. LAjuntament de Castelló vol que veïns i visitants tinguen una nova opció doci cultural, estiuenc, familiar i de qualitat. Sens dubte, es tracta duna de les iniciatives estivals amb més acceptació", ha dit Carmen Albert, el qual ha estat acompanyada per Juan Miguel Osuna, representant de lempresa Osuna Events. 

"Com a mostra deste èxit, lany passat van ser més de 3.500 persones van ser les que es van acostar a disfrutar del cine en la platja gràcies a esta iniciativa. Inclús hi ha famílies senceres que van agafar taules cadires i van sopar mentres disfrutaven de la pel·lícula, per la qual cosa confie que este estiu tinga tant o més èxit que en el 2007", ha dit Albert, el qual també ha afirmat que les pel·lícules estaran subtitulades per a les persones sordes. 

Així, ledil ha dit que la programació deste nou cicle de "Cine a lAire Lliure" comença este pròxim divendres 27 de juny i finalitzarà el 12 de setembre. Serà els divendres a les 22:30 de la nit, en la platja del Gurugú, quan serà el moment de les projeccions. "Les pel·lícules seran molt variades i estan pensades per a comprendre el gust de tots els públics, encara que cosina el cine familiar i el dirigit a la gent més jove", ha prosseguit la regidora, qui ha concretat que les pel·lícules previstes per a este estiu són: per al 27 de juny, ‘Bee Movie; per al 4 de juliol, ‘Sóc llegenda; per a l11 de juliol, ‘Encantada: La història de Giselle; per al 18 de juliol, ‘Matrimoni compulsiu; per al 25 de juliol, ‘LOrfenat; per al 1 dagost, ‘John Ranbo; per al 8 dagost, ‘Alvin i les esquirols; per al 15 dagost, ‘Beowulf; per al 22 dagost, ‘Stardust; per al 29 dagost, ‘Mortadelo i Filemó: Missió salvar la terra; per al 5 de setembre, ‘Juno; i per al 12 de setembre, ‘Les germanes Bolena. 

"Es tracta duna oferta de pel·lícules que pràcticament recorre tots els gèneres, com la comèdia, acció, suspens, dibuixos animats o drama que segur faran disfrutar de molt bones estones als castellonencs i visitants que vullguen passar per este cine junt amb el mar i davall les estreles. Esperem, com sempre, que siga tot un èxit i que agrade a tots", ha finalitzat ledil, després dafirmar que el pressupost amb què compte la regidoria de Joventut per a esta iniciativa destiu és d11.000 euros.

INICIATIVA CONSOLIDADA
Albert ha comentat que esta iniciativa municipal sha consolidat entre els castellonencs ja que suposa una alternativa doci durant lestiu que fa que la platja del Gurugú, junt amb el restaurant Celebrity, es convertisca en una àmplia sala de cine que també comptarà amb una passarel·la daccés a la platja per a persones amb mobilitat reduïda. 

Per la seua banda, Juan Miguel Osuna ha comentat que es tracta dun cine molt familiar i que les pel·lícules es projectaran sobre una pantalla de 6 x 4,5 metres i amb 8.000 watios. 

Carmen Albert ha recordat, finalment, que, a fi de projectar les pel·lícules de major interés per a la ciutadania, es van passar unes enquestes entre els jóvens a fi de conéixer els seus gustos en esta matèria i que ha propiciat les dotze pel·lícules triades que es projectaran durant este estiu.Segueix-nos: