Està en: INICI > Notícies

UNA ESTRELLA PER A LESTRELLA DISNEY. LAny Internacional de lAstronomia se suma a la celebraci de lAny de Mickey amb un projecte que acostar el cel a tots els fans del ratol ms fams del mn

Dimarts, 5 de Maig de 2009

Durant tot l´any 2009, Disneyland Resort París celebrarà l´Any de Mickey a Disneyland. Un extens programa d´entreteniment en el qual no faltaran nous espectacles per a tots els públics, música en directe, una increïble desfilada de cotxes personalitzats, Stars & Cars, i una nova atracció enterament en castellà, Playhouse Disney Live on stage, són solament algunes de les sorpreses que els esperen als quals durant els pròxims mesos creuen les portes del Regne Màgic.

Astrònoms de tot el país, que també estan de celebració al tenir lloc durant els pròxims dotze mesos l´Any Internacional de l´Astronomia, han volgut sumar-se a la celebració ajudant a tots els amics de Mickey Mouse a cercar un regal molt especial.

A 407 anys llum de la Terra, molt prop d´Antares, l´estrella vermellosa més brillant de l´escorpí celeste, en la regió de formació d´estrelles més propera a la Terra, existeix una estrella anomenada Rho Ophiuchi que té la forma de les orelles de Mickey. Amb el suport de diversos planetaris d´Espanya, entre els quals es troba el Planetari de Castelló, Disneyland Resort París a través de la pàgina www.laestrellademickey.com, brinda a tots aquells que ho desitgen l´oportunitat de fer-li a Mickey un regal únic, descobrir la localització i la forma de la seua estrella i començar a anomenar-la "L´Estrella de Mickey".

Són molts els planetaris que fins a desembre participaran en aquest màgic projecte i ajudaran a tots els quals els visiten a conèixer aquesta original estavella que a partir d´enguany ocuparà sens dubte un lloc destacat en el cel.

Mickey Mouse va ser el primer ratolí que va aconseguir una estrella en el Passeig de la Fama d´Hollywood. Amb motiu de la celebració de l´Any de Mickey, ara pot convertir-se en el primer ratolí que aconseguisca una estrella real.

Planetaris que participen en el Projecte:
* Planetari de Castelló
* Planetari de Pamplona
* Parc Astronòmic Montsec
* Museu de la Ciència de Valladolid
* Galactarium Planetari de Mallorca

Més informació:
* Un estel per a Mickey (Planetari)
* www.laestrellademickey.comSegueix-nos: