Està en: INICI > Notícies

LAjuntament de Castell comptar amb lopini i propostes dels jvens de la ciutat per a lelaboraci del I Pla Municipal de Joventut

Dijous, 21 de Maig de 2009

LAjuntament de Castelló comptarà amb lopinió i propostes dels jóvens de la ciutat per a lelaboració del I Pla Municipal de Joventut que redactarà el consistori, tal com ha anunciat hui la regidora de Joventut, Carmen Albert, el qual ha mostrat la seua satisfacció per la presentació del naixement de duna de les iniciatives més importants que des de la regidoria de Joventut "impulsarem i desenvolupar com és el I Pla Municipal de Joventut en què volem que els jóvens simpliquen". 

Així, Albert ha comentat el sistema participatiu delaboració deste pla que implica tots els jóvens en el seu propi benefici i en el que poden col·laborar tots els jóvens que ho desitgen, estiguen o no associats. "La redacció deste pla demostra, una vegada més, el compromís de lequip de govern amb i per a la joventut de la ciutat i contindrà estratègies, programes i accions que siguen competència del consistori en matèria de joventut a fi de donar resposta eficaç a les inquietuds, expectatives i necessitats dels nostres jóvens", ha afirmat la regidora de Joventut. 

"Per això volem redactar un document amb la participació de la joventut, volem un I Pla Municipal de Joventut fet amb la col·laboració dels nostres jóvens, volem fer-los partícips de la redacció deste important document ja que ells seran els principals beneficiats. La seua participació serà clau perquè, amb la seua implicació, en el text sarrepleguen les seues idees i aportacions perquè ells són els que millor coneixen les seues necessitats i les seues opinions ens importen", ha prosseguit Carmen Albert, el qual ha realitzat un crida a la joventut castellonenca perquè simpliquen i participen, amb les seues propostes, en este pla que serà un document realitzat entre tots en pro i en benefici de la joventut.

"Volem que els jóvens es comprometen i involucren i que sexpressen i diguen quines són les seues necessitats", ha comentat ledil, qui ha afirmat que este pla, una vegada redactat i elaborat afectarà de forma transversal a totes les àrees municipals. 

Així, els jóvens que desitgen participar en este document, hauran dimprimir el formulari de participació que es troba el pàgina web de joventut http://juventud.castello.es o en la web municipal –www.castello.es en lapartat de Joventut i presentar-ho en qualsevol de les oficines municipals dinformació juvenil, entregar-lo personalment o enviar-ho per correu postal o a través de fax al 964 286712. 

El termini de presentació del formulari finalitza el 4 de juny del 2009 i els requisits per a participar són ser resident en el municipi de Castelló, tindre entre 14 i 35 anys complits –ambdós inclusivament- i disponibilitat per a assistir el dijous 11 de juny a la vesprada a una reunió de treball. 

"Esta és una proposta sense marxa arrere, la posada en marxa del I Pla Municipal de Joventut és ja una realitat i una realitat que aposta per les i els jóvens, que els té en compte i que aportarà una millor qualitat de vida a la joventut de Castelló", ha conclòs, qui ha especificat que després de la realització de les propostes per part de les i els jóvens, sestudiarà la seua viabilitat i, en el cas de resultar positives i viables, es posaran en marxa. 

Finalment, la regidora ha invitat a la joventut de Castelló a participar en este projecte en benefici de les i els jóvens de la ciutat.Segueix-nos: