Està en: INICI > Notícies

LAjuntament de Castell presentar el Pla Estratgic de la capital desprs de lestiu

Divendres, 10 de Juliol de 2009

Lalcalde de Castelló, Alberto Fabra ha anunciat hui la posada en marxa de lúltima fase del desenvolupament del Pla Estratègic de la ciutat de Castelló. Este procés, que va començar en el mes de febrer tindrà la seua culminació després de lestiu. 

Fabra
ha manifestat que "Castelló ha canviat molt en els últims anys, shan incrementat servicis, dotacions, infraestructures, però és necessari, a pesar destar en una època de crisi, que planifiquem amb fermesa feia on volem que evolucione la nostra ciutat i això ho hem de fer amb un document que haja estudiat a fons la realitat de Castelló i propugne les millors línies de creixement de la ciutat". 

Alberto Fabra ha mostrat la seua més enèrgica vocació de "aconseguir que la crisi no signifique la fi dels somnis i la motivació dels castellonencs. És ara quan hem de ser més imaginatius, més creatius i més valents per a no quedar-nos arrere en el tren de la competitivitat amb altres ciutats. Hem de desenvolupar les oportunitats necessàries perquè nostres empreses, els nostres ciutadans i ciutadanes puguen reprendre lesperit emprenedor i generar de nou possibilitats de creixement, de riquesa, de treball". 

Lalcalde de Castelló ha puntualitzat que "lestudi que sestà desenvolupant és extremadament rigorós i per això ha necessitat un procés dinvestigació extens en què han participat una empresa consultora especialitzada en estos projectes, junt amb els servicis tècnics municipals". 

"En la primera fase darreplegada de dades van ser nombroses les personalitats i col·lectius que van participar en laportació de documentació, opinions, experiències amb procés dinvestigació qualitativa. Després hi ha hagut reunions sectorials on cada col·lectiu ha pogut aportar també les seues idees i propostes. A més, sha desenvolupat un treball dinvestigació sobre la situació estadística de la ciutat i ara, amb tot este material, sinicia el període de conclusions per a poder tindre el document llest per a linici de la tardor",
ha dit el primer edil.
 
Alberto Fabra hi ha assenyalat que "el Pla Estratègic de Castelló serà un document en què tots es van a veure representats perquè han participat tots els sectors socials. El teixit humà de Castelló, el seu principal potencial, serà el motor deste pla. El Pla estratègic de la ciutat serà el nostre full de ruta del futur i va possibilitar la delimitació de les oportunitats de Castelló en un futur immediat i a mitjà i llarg termini".Segueix-nos: