Està en: INICI > Notícies

L´Ajuntament de Castelló presentarà el Pla Estratègic de la capital després de l´estiu

Divendres, 10 de Juliol de 2009

L´alcalde de Castelló, Alberto Fabra ha anunciat hui la posada en marxa de l´última fase del desenvolupament del Pla Estratègic de la ciutat de Castelló. Este procés, que va començar en el mes de febrer tindrà la seua culminació després de l´estiu. 

Fabra
ha manifestat que "Castelló ha canviat molt en els últims anys, s´han incrementat servicis, dotacions, infraestructures, però és necessari, a pesar d´estar en una època de crisi, que planifiquem amb fermesa feia on volem que evolucione la nostra ciutat i això ho hem de fer amb un document que haja estudiat a fons la realitat de Castelló i propugne les millors línies de creixement de la ciutat". 

Alberto Fabra ha mostrat la seua més enèrgica vocació de "aconseguir que la crisi no signifique la fi dels somnis i la motivació dels castellonencs. És ara quan hem de ser més imaginatius, més creatius i més valents per a no quedar-nos arrere en el tren de la competitivitat amb altres ciutats. Hem de desenvolupar les oportunitats necessàries perquè nostres empreses, els nostres ciutadans i ciutadanes puguen reprendre l´esperit emprenedor i generar de nou possibilitats de creixement, de riquesa, de treball". 

L´alcalde de Castelló ha puntualitzat que "l´estudi que s´està desenvolupant és extremadament rigorós i per això ha necessitat un procés d´investigació extens en què han participat una empresa consultora especialitzada en estos projectes, junt amb els servicis tècnics municipals". 

"En la primera fase d´arreplegada de dades van ser nombroses les personalitats i col·lectius que van participar en l´aportació de documentació, opinions, experiències amb procés d´investigació qualitativa. Després hi ha hagut reunions sectorials on cada col·lectiu ha pogut aportar també les seues idees i propostes. A més, s´ha desenvolupat un treball d´investigació sobre la situació estadística de la ciutat i ara, amb tot este material, s´inicia el període de conclusions per a poder tindre el document llest per a l´inici de la tardor",
ha dit el primer edil.
 
Alberto Fabra hi ha assenyalat que "el Pla Estratègic de Castelló serà un document en què tots es van a veure representats perquè han participat tots els sectors socials. El teixit humà de Castelló, el seu principal potencial, serà el motor d´este pla. El Pla estratègic de la ciutat serà el nostre full de ruta del futur i va possibilitar la delimitació de les oportunitats de Castelló en un futur immediat i a mitjà i llarg termini".Segueix-nos: