Està en: INICI > Notícies

Castelló acull, de forma pionera, la I Jornada Iweekend que reunirà a 50 professionals i emprenedors d´Internet per a crear una empresa tecnològica que promocionarà la ciutat i fomentarà l´ocupació

Dimecres, 21 de Octubre de 2009

La ciutat de Castelló acull, de forma pionera, la I Jornada Iweekend que reunirà a 50 professionals i emprenedors d´Internet en una trobada que se celebrarà a Castelló els dies 20, 21 i 22 de novembre i que està patrocinat per l´Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Participació Ciutadana. Així ho ha confirmat hui el regidor de Modernització, Juan José Pérez Macián, en el transcurs d´una roda de premsa en què ha estat acompanyat el director d´iweekend Castelló, Pep Gómez, i pel director del CEII, Luis Castells. 

"Es tracta d´un esdeveniment participatiu que se celebra en més de deu ciutats de forma simultània i que està destinat a promoure l´esperit emprenedor en les noves tecnologies de la informació i la comunicació i en el que participaran 50 persones provinents de tot el territori nacional", ha explicat Pérez Macián, el qual ha concretat que també es desenvoluparà a Madrid, Barcelona, Bilbao, Saragossa, Alacant, Màlaga, Sevilla, Logronyo, Moscou, Mèxic DF, algunes localitats d´EUA com a San Francisco i, per descomptat, Castelló.

Entre els grans objectius d´esta convocatòria figura el de crear una startup o empresa que promocionarà el nom de la ciutat on s´ha creat, ene ste cas, Castelló, i també crearà ocupació, sorgint, d´esta manera, una activitat i esta iniciativa també permetrà aprendre als participants.

"GRAN IMPORTÀNCIA DE L´ESDEVENIMENT"
"iWeekend és un esdeveniment pioner que reunix professionals i emprenedors d´Internet amb talents diversos per a seleccionar una idea, desenvolupar un producte i llançar una empresa des de zero i arriba a Castelló gràcies al suport de l´Ajuntament de Castelló, a l´IMPIVA, la Xarxa CEEI a través de CEEI Castelló, el patrocini global de BBVA Open Talent i del Ministeri d´Indústria, Turisme i Comerç, a través de la Secretaria d´Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació", ha explicat Pérez Macián, el qual ha destacat que Castelló pot presumir de ser seu de la I Jornada iweekend ja que és la primera vegada que se celebra en la motiu, "el que suposa un motiu de satisfacció per al municipi donada la importància i amplitud d´este esdeveniment que és una experiència única i sorprenent". 

"Mai abans la ciutat de Castelló de la Plana havia albergat una experiència d´este tipus. En anteriors edicions d´este esdeveniment, celebrades en distintes ciutats, iWeekend ha aconseguit reunir nombrosos professionals d´Internet amb un objectiu únic: posar idees en pràctica, seleccionar aquella que segons el parer dels participants destaca sobre les altres i convertir-la en una realitat en tan sols 48 hores", ha comentat. 

iWeekend és un esdeveniment destinat a emprenedors i professionals d´Internet amb diferents perfils professionals, de negoci, màrqueting, dret, programació i disseny, apassionats del món de tecnologia, Internet i programari, sense importar la seua edat i situació professional. L´únic requisit que se sol·licita és tindre un caràcter emprenedor, ganes d´aprendre, aportar i treballar en equip per a aconseguir l´objectiu de la trobada: llançar en un cap de setmana la versió beta del producte. Els esdeveniments paral·lels seran organitzats per equips d´emprenedors amb el suport de diverses institucions públiques i privades.

"D´esta manera, les persones interessades a participar en este esdeveniment de gran renom poden inscriure´s fins al 6 de novembre en la pàgina web de l´esdeveniment: http://iweekend.Org i les places són limitades",
ha continuat Pérez Macián, el qual ha recordat que, una vegada més, el consistori de la capital de La Plana, compromés amb l´emprendedurisme, és pioner en este esdeveniment que passa a engrossir l´oferta del consistori i de la que també forma part el Premi Emprenedors ‘Ciutat de Castelló´, promogut pel consistori, també a través de la regidoria de Participació Ciutadana, i a fi de promocionar els jóvens emprenedors de la ciutat, i del que enguany hem celebrat la segona edició. L´edil ha invitat a tots els emprenedors de Castelló a participar en este projecte, pioner i que tenim el beneplàcit d´acollir a Castelló. 

Per la seua banda, Pep Gómez ha destacat que l´Associació iweekend "està molt satisfeta i contenta que este esdeveniment es realitze a Castelló perquè és molt positiu per a la ciutat" i Luis Castells, del CEEI, ha destacat el suport de l´entitat i el desenvolupament del teixit empresarial i d´emprenedors de la ciutat. "És una satisfacció per a nosaltres participar en este projecte perquè l´emprendedurisme és una filosofia que desenvolupem des del CEEI", ha finalitzat Castells.Segueix-nos: