Està en: INICI > Notícies

Castell acull, de forma pionera, la I Jornada Iweekend que reunir a 50 professionals i emprenedors dInternet per a crear una empresa tecnolgica que promocionar la ciutat i fomentar locupaci

Dimecres, 21 de Octubre de 2009

La ciutat de Castelló acull, de forma pionera, la I Jornada Iweekend que reunirà a 50 professionals i emprenedors dInternet en una trobada que se celebrarà a Castelló els dies 20, 21 i 22 de novembre i que està patrocinat per lAjuntament de Castelló, a través de la regidoria de Participació Ciutadana. Així ho ha confirmat hui el regidor de Modernització, Juan José Pérez Macián, en el transcurs duna roda de premsa en què ha estat acompanyat el director diweekend Castelló, Pep Gómez, i pel director del CEII, Luis Castells. 

"Es tracta dun esdeveniment participatiu que se celebra en més de deu ciutats de forma simultània i que està destinat a promoure lesperit emprenedor en les noves tecnologies de la informació i la comunicació i en el que participaran 50 persones provinents de tot el territori nacional", ha explicat Pérez Macián, el qual ha concretat que també es desenvoluparà a Madrid, Barcelona, Bilbao, Saragossa, Alacant, Màlaga, Sevilla, Logronyo, Moscou, Mèxic DF, algunes localitats dEUA com a San Francisco i, per descomptat, Castelló.

Entre els grans objectius desta convocatòria figura el de crear una startup o empresa que promocionarà el nom de la ciutat on sha creat, ene ste cas, Castelló, i també crearà ocupació, sorgint, desta manera, una activitat i esta iniciativa també permetrà aprendre als participants.

"GRAN IMPORTÀNCIA DE LESDEVENIMENT"
"iWeekend és un esdeveniment pioner que reunix professionals i emprenedors dInternet amb talents diversos per a seleccionar una idea, desenvolupar un producte i llançar una empresa des de zero i arriba a Castelló gràcies al suport de lAjuntament de Castelló, a lIMPIVA, la Xarxa CEEI a través de CEEI Castelló, el patrocini global de BBVA Open Talent i del Ministeri dIndústria, Turisme i Comerç, a través de la Secretaria dEstat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació", ha explicat Pérez Macián, el qual ha destacat que Castelló pot presumir de ser seu de la I Jornada iweekend ja que és la primera vegada que se celebra en la motiu, "el que suposa un motiu de satisfacció per al municipi donada la importància i amplitud deste esdeveniment que és una experiència única i sorprenent". 

"Mai abans la ciutat de Castelló de la Plana havia albergat una experiència deste tipus. En anteriors edicions deste esdeveniment, celebrades en distintes ciutats, iWeekend ha aconseguit reunir nombrosos professionals dInternet amb un objectiu únic: posar idees en pràctica, seleccionar aquella que segons el parer dels participants destaca sobre les altres i convertir-la en una realitat en tan sols 48 hores", ha comentat. 

iWeekend és un esdeveniment destinat a emprenedors i professionals dInternet amb diferents perfils professionals, de negoci, màrqueting, dret, programació i disseny, apassionats del món de tecnologia, Internet i programari, sense importar la seua edat i situació professional. Lúnic requisit que se sol·licita és tindre un caràcter emprenedor, ganes daprendre, aportar i treballar en equip per a aconseguir lobjectiu de la trobada: llançar en un cap de setmana la versió beta del producte. Els esdeveniments paral·lels seran organitzats per equips demprenedors amb el suport de diverses institucions públiques i privades.

"Desta manera, les persones interessades a participar en este esdeveniment de gran renom poden inscriures fins al 6 de novembre en la pàgina web de lesdeveniment: http://iweekend.Org i les places són limitades",
ha continuat Pérez Macián, el qual ha recordat que, una vegada més, el consistori de la capital de La Plana, compromés amb lemprendedurisme, és pioner en este esdeveniment que passa a engrossir loferta del consistori i de la que també forma part el Premi Emprenedors ‘Ciutat de Castelló, promogut pel consistori, també a través de la regidoria de Participació Ciutadana, i a fi de promocionar els jóvens emprenedors de la ciutat, i del que enguany hem celebrat la segona edició. Ledil ha invitat a tots els emprenedors de Castelló a participar en este projecte, pioner i que tenim el beneplàcit dacollir a Castelló. 

Per la seua banda, Pep Gómez ha destacat que lAssociació iweekend "està molt satisfeta i contenta que este esdeveniment es realitze a Castelló perquè és molt positiu per a la ciutat" i Luis Castells, del CEEI, ha destacat el suport de lentitat i el desenvolupament del teixit empresarial i demprenedors de la ciutat. "És una satisfacció per a nosaltres participar en este projecte perquè lemprendedurisme és una filosofia que desenvolupem des del CEEI", ha finalitzat Castells.Segueix-nos: