Està en: INICI > Notícies

L´Ajuntament contracta a quatre peons per a reparar camins i séquies en les zones rurals de la ciutat

Dimarts, 3 de Agost de 2010

El regidor de Sostenibilitat, Gonzalo Romero ha anunciat l´inici dels treballs d´una nova brigada de reparacions de séquies i camins en la zona rural del terme de Castelló. Com tots els anys, segons ha explicat l´edil d´agricultura, "es desenrotllen labors de millora dels camins rurals per a mantindre en bones condicions per als agricultors i les persones que treballen la terra a Castelló. Habitualment al llarg de l´any es fan treballs de manteniment regulars i a l´estiu aprofitem per a poder fer xicotets projectes concrets de zones que van així, renovant-se en profunditat per tot el terme. En este cas, enguany els treballs se centraran en la séquia fillola Oliver i el camí Gallenca". 

Gonzalo Romero ha destacat que "els treballs es realitzen sempre en séquies i camins de titularitat municipal pública perquè és on podem intervindre. Les labors que tenen encarregades enguany són la construcció de nous murets per a la séquia i la millora del farcit del camí". 

El projecte d´este estiu consistix en la contractació d´una brigada de reparació de camins composta per 4 persones, un oficial i tres peons, que treballaran a jornada completa durant dos mesos. La reparació de la séquia preveu la construcció de més de 50 metres de mur d´una alçària de 0,50 metres d´ample per 1,5 metres d´alt per a renovar la caixa de la séquia. A més, amb la terra que s´extraga es repararà la superfície del camí millorant l´ample del mateix per a facilitar el transite dels vehicles agrícoles.
En total, segons ha detallat Gonzalo Romero, el projecte tindrà una inversió de 24.556 euros i ha començat a desenrotllar-se hui mateix.Segueix-nos: