Està en: INICI > Notícies

LAjuntament contracta a quatre peons per a reparar camins i squies en les zones rurals de la ciutat

Dimarts, 3 de Agost de 2010

El regidor de Sostenibilitat, Gonzalo Romero ha anunciat linici dels treballs duna nova brigada de reparacions de séquies i camins en la zona rural del terme de Castelló. Com tots els anys, segons ha explicat ledil dagricultura, "es desenrotllen labors de millora dels camins rurals per a mantindre en bones condicions per als agricultors i les persones que treballen la terra a Castelló. Habitualment al llarg de lany es fan treballs de manteniment regulars i a lestiu aprofitem per a poder fer xicotets projectes concrets de zones que van així, renovant-se en profunditat per tot el terme. En este cas, enguany els treballs se centraran en la séquia fillola Oliver i el camí Gallenca". 

Gonzalo Romero ha destacat que "els treballs es realitzen sempre en séquies i camins de titularitat municipal pública perquè és on podem intervindre. Les labors que tenen encarregades enguany són la construcció de nous murets per a la séquia i la millora del farcit del camí". 

El projecte deste estiu consistix en la contractació duna brigada de reparació de camins composta per 4 persones, un oficial i tres peons, que treballaran a jornada completa durant dos mesos. La reparació de la séquia preveu la construcció de més de 50 metres de mur duna alçària de 0,50 metres dample per 1,5 metres dalt per a renovar la caixa de la séquia. A més, amb la terra que sextraga es repararà la superfície del camí millorant lample del mateix per a facilitar el transite dels vehicles agrícoles.
En total, segons ha detallat Gonzalo Romero, el projecte tindrà una inversió de 24.556 euros i ha començat a desenrotllar-se hui mateix.Segueix-nos: