Està en: INICI > Notícies

L´alcalde de Castelló felicita el Nadal amb una postal que multiplica les felicitacions per cinc i els dibuixos de les quals han sigut realitzats pels becaris del projecte Hàbitat Artístic

Dimecres, 15 de Desembre de 2010

L´alcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha felicitat enguany el Nadal amb una postal en paper que multiplica les felicitacions per cinc i els dibuixos de les quals han sigut realitzats pels becaris que participen en el projecte Hàbitat Artístic.

D´esta manera, el primer edil ha remés a penes un centenar del postals en paper -la resta ho ha realitzat a través d´e-mail i fent ús de les noves tecnologies- a alguns col·lectius de la ciutat com a associacions de veïns, reines i dames de les festes de la Magdalena, associacions de gent major, als membres del Consell Municipal de Cultura, als ens festers o als membres de la Junta de Festes a fi de fer-los arribar els seus millors desitjos per al 2011. 

Així, els dissenys d´estes postals les han realitzat els cinc becaris d´Hàbitat Artístic i cada un d´ells ha dut a terme un dibuix en cada una de les cinc postals i, després, les cinc van col·locades dins d´un cuardernillo a fi que el receptor puga tornar a remetre-les a altres persones, aconseguint, d´esta manera, un efecte multiplicador. 

L´alcalde de Castelló, en este quadernet, felicita les festes de Nadal amb el text següent: "Quan algú tendix una mà per a donar ajuda i es troba un somriure, eixe moment és el Nadal. Perquè el Nadal és l´esperança en l´arribada d´un futur millor. És el moment de la trobada i la solidaritat. I en enguany 2011 crec que és necessari reviure cada un d´eixos sentiments amb major intensitat. Perquè els espanyols i els castellonencs necessitem, més que mai, creure en l´esperança, en el futur i en la solidaritat. Per això vull desitjar-te un Feliç Nadal i un nou any ple d´il·lusions i treball".Segueix-nos: