Està en: INICI > Notícies

Lalcalde de Castell felicita el Nadal amb una postal que multiplica les felicitacions per cinc i els dibuixos de les quals han sigut realitzats pels becaris del projecte Hbitat Artstic

Dimecres, 15 de Desembre de 2010

Lalcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha felicitat enguany el Nadal amb una postal en paper que multiplica les felicitacions per cinc i els dibuixos de les quals han sigut realitzats pels becaris que participen en el projecte Hàbitat Artístic.

Desta manera, el primer edil ha remés a penes un centenar del postals en paper -la resta ho ha realitzat a través de-mail i fent ús de les noves tecnologies- a alguns col·lectius de la ciutat com a associacions de veïns, reines i dames de les festes de la Magdalena, associacions de gent major, als membres del Consell Municipal de Cultura, als ens festers o als membres de la Junta de Festes a fi de fer-los arribar els seus millors desitjos per al 2011. 

Així, els dissenys destes postals les han realitzat els cinc becaris dHàbitat Artístic i cada un dells ha dut a terme un dibuix en cada una de les cinc postals i, després, les cinc van col·locades dins dun cuardernillo a fi que el receptor puga tornar a remetre-les a altres persones, aconseguint, desta manera, un efecte multiplicador. 

Lalcalde de Castelló, en este quadernet, felicita les festes de Nadal amb el text següent: "Quan algú tendix una mà per a donar ajuda i es troba un somriure, eixe moment és el Nadal. Perquè el Nadal és lesperança en larribada dun futur millor. És el moment de la trobada i la solidaritat. I en enguany 2011 crec que és necessari reviure cada un deixos sentiments amb major intensitat. Perquè els espanyols i els castellonencs necessitem, més que mai, creure en lesperança, en el futur i en la solidaritat. Per això vull desitjar-te un Feliç Nadal i un nou any ple dil·lusions i treball".Segueix-nos: