Està en: INICI > Notícies

L´Ajuntament de Castelló fa partícip a la ciutadania a fi que aporte les seues idees per a dissenyar el projecte del parc de l´Esport

Dimecres, 15 de Desembre de 2010

L´alcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha destacat hui el compromís de l´Ajuntament "per fer partícip a la ciutadania a fi que aporte les seues idees per a dissenyar el projecte del parc de l´Esport".

Així ho ha explicat el primer edil en el transcurs de la seua visita en què ha estat acompanyat pel regidor d´Esports, Vicent Sales, a l´activitat organitzada per a arreplegar les primeres propostes i en la que ha participat més d´un centenar d´escolars dels centres Sanchis Iago i Ramiro Izquierdo els que, a més d´omplir les enquestes, han disfrutat de diverses activitats en el parc Rafalafena com el ´chutómetro´, basquetbol i hoquei. 

El primer edil ha dit que "volem que siguen els propis ciutadans els que disfruten d´este parc i volem fer el millor parc de l´Esport que estarà entre la ronda Este i l´avinguda Casalduch". "Castelló necessita espais grans que es puguen utilitzar i siguen punts de convivència i de trobada i espais saludables. Castelló és una ciutat on la practica de l´esport és habitual i ens convertix en una ciutat de referència i que aposta pels valors que transmet la pràctica de l´esport", ha explicat Alberto Fabra, el qual ha detallat que des del Patronat d´Esports que està fent escoles municipals fins als clubs i col·legis, "tots han de participar per a fer el millor parc de l´Esport per a poder disfrutar-ho i des del consistori volem brindar eixa possibilitat a la societat en general para entre tots dissenyar el parc i l´Ajuntament faça el projecte i treballar per l´obtenció dels terrenys i materialitzar eixa filosofia saludable i la gaudi la ciutadania". 

"L´Ajuntament intentarà agilitzar l´obtenció dels terrenys i el compromís està a tindre realitzats els projectes i es farà amb la col·laboració de la ciutadania",
ha prosseguit el primer edil, qui ha dit que per al mes de maig estaran finalitzats els dos projectes -Parc de l´Esport i parc dels Xiquets- i amb la contribució de tots els ciutadans farem que siguen una realitat", ha dit. 

Per este motiu, la ciutadania podrà omplir les enquestes que se´ls formularan a peu de carrer, els xiquets en els col·legis, els esportistes en els clubs i en la pàgina web tota la ciutadania en general, a més de en el Fira Divertilandia. El termini per a presentar propostes finalitza a finals de gener. 

"Castelló demostra en els últims anys el seu compromís amb l´Esport i una vida sana com a model de ciutat. Les infraestructures esportives, esdeveniments de primer nivell (marató) i el foment de la pràctica esportiva formen un dels eixos estratègics per a la nostra ciutat", ha prosseguit l´alcalde, qui ha dit que el parc de l´Esport serà un dels projectes que consolidaran eixa aposta de l´Ajuntament de Castelló. Un punt de trobada per a totes eixes persones de totes les edats que cada dia veiem practicar esport en la ciutat i els castellonencs que disfruten de l´Esport a l´aire lliure tindran un nou lloc on fer el que més els agrada. 

"I és que volem que siguen els propis esportistes, els clubs i la gent relacionada amb l´Esport, apuntala de la ciutadania en general, siguen els que ens aporten les idees i suggeriments sobre quines instal·lacions serien les millors per a este nou parc. D´esta manera, comptant amb l´ajuda de tots els veïns i veïnes de Castelló, estem segurs que la posada en marxa d´este nou parc de l´Esport serà un èxit", ha finalitzat el primer edil. 

Cal recordar que el nou parc de l´Esport ocuparà una superfície de 129.123 metres quadrats i les persones que vullguen participar en l´enquesta poden accedir a la mateixa a través de la web www.elparquedeldeporte.com.Segueix-nos: