Està en: INICI > Notícies

LAjuntament de Castell fa partcip a la ciutadania a fi que aporte les seues idees per a dissenyar el projecte del parc de lEsport

Dimecres, 15 de Desembre de 2010

Lalcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha destacat hui el compromís de lAjuntament "per fer partícip a la ciutadania a fi que aporte les seues idees per a dissenyar el projecte del parc de lEsport".

Així ho ha explicat el primer edil en el transcurs de la seua visita en què ha estat acompanyat pel regidor dEsports, Vicent Sales, a lactivitat organitzada per a arreplegar les primeres propostes i en la que ha participat més dun centenar descolars dels centres Sanchis Iago i Ramiro Izquierdo els que, a més domplir les enquestes, han disfrutat de diverses activitats en el parc Rafalafena com el chutómetro, basquetbol i hoquei. 

El primer edil ha dit que "volem que siguen els propis ciutadans els que disfruten deste parc i volem fer el millor parc de lEsport que estarà entre la ronda Este i lavinguda Casalduch". "Castelló necessita espais grans que es puguen utilitzar i siguen punts de convivència i de trobada i espais saludables. Castelló és una ciutat on la practica de lesport és habitual i ens convertix en una ciutat de referència i que aposta pels valors que transmet la pràctica de lesport", ha explicat Alberto Fabra, el qual ha detallat que des del Patronat dEsports que està fent escoles municipals fins als clubs i col·legis, "tots han de participar per a fer el millor parc de lEsport per a poder disfrutar-ho i des del consistori volem brindar eixa possibilitat a la societat en general para entre tots dissenyar el parc i lAjuntament faça el projecte i treballar per lobtenció dels terrenys i materialitzar eixa filosofia saludable i la gaudi la ciutadania". 

"LAjuntament intentarà agilitzar lobtenció dels terrenys i el compromís està a tindre realitzats els projectes i es farà amb la col·laboració de la ciutadania",
ha prosseguit el primer edil, qui ha dit que per al mes de maig estaran finalitzats els dos projectes -Parc de lEsport i parc dels Xiquets- i amb la contribució de tots els ciutadans farem que siguen una realitat", ha dit. 

Per este motiu, la ciutadania podrà omplir les enquestes que sels formularan a peu de carrer, els xiquets en els col·legis, els esportistes en els clubs i en la pàgina web tota la ciutadania en general, a més de en el Fira Divertilandia. El termini per a presentar propostes finalitza a finals de gener. 

"Castelló demostra en els últims anys el seu compromís amb lEsport i una vida sana com a model de ciutat. Les infraestructures esportives, esdeveniments de primer nivell (marató) i el foment de la pràctica esportiva formen un dels eixos estratègics per a la nostra ciutat", ha prosseguit lalcalde, qui ha dit que el parc de lEsport serà un dels projectes que consolidaran eixa aposta de lAjuntament de Castelló. Un punt de trobada per a totes eixes persones de totes les edats que cada dia veiem practicar esport en la ciutat i els castellonencs que disfruten de lEsport a laire lliure tindran un nou lloc on fer el que més els agrada. 

"I és que volem que siguen els propis esportistes, els clubs i la gent relacionada amb lEsport, apuntala de la ciutadania en general, siguen els que ens aporten les idees i suggeriments sobre quines instal·lacions serien les millors per a este nou parc. Desta manera, comptant amb lajuda de tots els veïns i veïnes de Castelló, estem segurs que la posada en marxa deste nou parc de lEsport serà un èxit", ha finalitzat el primer edil. 

Cal recordar que el nou parc de lEsport ocuparà una superfície de 129.123 metres quadrats i les persones que vullguen participar en lenquesta poden accedir a la mateixa a través de la web www.elparquedeldeporte.com.Segueix-nos: