Està en: INICI > Notícies

Lalcalde de Castell felicita els membres del Club Running Castell "per lxit de la i Marat i per contribuir a fer la gran festa de lesport en la ciutat"

Dimecres, 15 de Desembre de 2010

Lalcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha felicitat hui els membres del Club Running Castelló "per lèxit de la i Marató internacional Ciutat de Castelló i per contribuir a fer la gran festa de lesport en la ciutat". Alberto Fabra, el qual ha estat acompanyat pel regidor dEsports, Vicent Sales, ha destacat que amb esta prova "hem demostrat la nostra capacitat organitzativa i podem estar molt satisfets amb els resultats. Hem fet un gran Marató que hem superat amb nota i els atletes han estat molt a gust, han estat abrigats per la gent ja que Castelló es va bolcar amb ells ja que van eixir al carrer 35.000 persones per a animar-los". 

"Per este motiu, vull van mostrar el meu més sincer agraïment a vosaltres, que heu contribuït i ens heu ajudat a fer que esta prova la gran festa de lesport a Espanya i a Castelló", ha prosseguit el primer edil. 

"Les coses ixen si sinvolucra la pròpia societat i heu fet una demostració dil·lusió, ganes, esforç i dedicació i limportant és comprovar lalegria de les persones que van participar, rebre comentaris positius, la qual cosa ha suposat que la ciutat és capaç dorganitzar un marató i que està disposada, junt amb vosaltres, a consolidar-ho", ha finalitzat lalcalde, qui ha donat les gràcies als membres deste club, als voluntaris i atletes "per la gran festa de Castelló". 

"Hem rebut felicitacions de la ciutat i gràcies a vosaltres ha sigut possible fer la marató i ara està el repte que la segona siga millor que la primera i ningú ens va a fer ombra",
ha conclòs.Segueix-nos: