Està en: INICI > Notícies

L´alcalde de Castelló felicita els membres del Club Running Castelló "per l´èxit de la i Marató i per contribuir a fer la gran festa de l´esport en la ciutat"

Dimecres, 15 de Desembre de 2010

L´alcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha felicitat hui els membres del Club Running Castelló "per l´èxit de la i Marató internacional ´Ciutat de Castelló´ i per contribuir a fer la gran festa de l´esport en la ciutat". Alberto Fabra, el qual ha estat acompanyat pel regidor d´Esports, Vicent Sales, ha destacat que amb esta prova "hem demostrat la nostra capacitat organitzativa i podem estar molt satisfets amb els resultats. Hem fet un gran Marató que hem superat amb nota i els atletes han estat molt a gust, han estat abrigats per la gent ja que Castelló es va bolcar amb ells ja que van eixir al carrer 35.000 persones per a animar-los". 

"Per este motiu, vull van mostrar el meu més sincer agraïment a vosaltres, que heu contribuït i ens heu ajudat a fer que esta prova la gran festa de l´esport a Espanya i a Castelló", ha prosseguit el primer edil. 

"Les coses ixen si s´involucra la pròpia societat i heu fet una demostració d´il·lusió, ganes, esforç i dedicació i l´important és comprovar l´alegria de les persones que van participar, rebre comentaris positius, la qual cosa ha suposat que la ciutat és capaç d´organitzar un marató i que està disposada, junt amb vosaltres, a consolidar-ho", ha finalitzat l´alcalde, qui ha donat les gràcies als membres d´este club, als voluntaris i atletes "per la gran festa de Castelló". 

"Hem rebut felicitacions de la ciutat i gràcies a vosaltres ha sigut possible fer la marató i ara està el repte que la segona siga millor que la primera i ningú ens va a fer ombra",
ha conclòs.Segueix-nos: