Està en: INICI > Notícies

L"Ajuntament de Castell edita una "Guia de Tapes" amb els millors productes dels bars i restaurants de la ciutat

Dijous, 16 de Desembre de 2010

La regidora de Turisme, Beatriz Gascó ha presentat aquest matí la "Guia de Tapes. La cuina en miniatura de Castelló", que arreplega les proposta de fins a 104 establiments de la capital. En la presentació han estat presents també alguns dels representants d’aquests bars i restaurant que apareixen en la guia. 

Gascó ha destacat que "el que es pretén amb aquesta guia és informar i descobrir els veïns i veïnes de Castelló i a les persones que ens visiten, tota l’extensa oferta que en matèria de tapes posseïx la nostra ciutat. Per a això s’ha elaborat una publicació que permet ubicar, per districtes, els locals més representatius d’aquest tipus de proposta gastronòmica de tanta tradició al nostre país i també en la nostra capital." 

La regidora ha explicat que "s’han editat més de 10.000 guies, totalment gratuïtes i que es repartiran en totes les tinences d’Alcaldia, inclosa la del Districte Centre en edifici noble de l’Ajuntament, així com en les oficines d’informació turística. Aquells que vullguen adquirir una d’aquestes guies tan sols hauran de presentar el seu DNI. També es podrà consultar acostant-se a la web municipal, ja que els seus contingut estarà disponible dins de l’apartat de Turisme". 

Gascó també ha explicat que "per a una millor localització, cada establiment consta d’una fitxa amb la seua direcció i les seues dades de contacte i es destaca dins d’un mapa que arreplega altres bars i restaurants del districte a què pertany. De la mateixa manera, se’ns posa com a exemple dos de les tapes més representatives d’aquest establiment així com el seu horari d’obertura, com a informació d’utilitat." 

Finalment, la regidora de Turisme ha insistit en el fet que "per a l’elaboració d’aquesta guia hem comptat amb la col·laboració i l’assessorament dels propis empresaris i propietaris dels bars i restaurants que basen gran part de la seua oferta en el món de les tapes. Hi ha una enorme quantitat d’establiments en la nostra ciutat que desconeixem i volem que els nostres veïns i veïnes, que la gent que ens visita descobrisca noves zones".Segueix-nos: