Està en: INICI > Notícies

LAjuntament de Castell mostra el seu comproms amb el medi ambient i edita un calendari natural amb les 12 fotografies ms impactants dels paratges i llocs castellonencs

Dijous, 16 de Desembre de 2010

El regidor de Sostenibilitat de lAjuntament de Castelló, Gonzalo Romero, ha donat hui a conéixer una nova iniciativa de la regidoria de Sostenibilitat amb què el consistori "pretén que, per mitjà de la imatge i la seua reflexió, es fomente la participació de la ciutadania en la protecció del Medi Ambient". 

Per este motiu, des del consistori, i "mostrant una vegada nostre compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat, hem convocat un concurs de fotografies per a realitzar el calendari natural de Castelló i que hui vos presentem. Un calendari en què es conjuga el respecte pel medi ambient amb els llocs més emblemàtics i entranyables del nostre terme municipal i que arreplega les 12 millors fotografies que shan presentat en este concurs que sha basat a reflectir el pas de les estacions en la ciutat i el seu entorn i es tracta de fotografies originals i inèdites que els participants ens han fet arribar". 

Així, amb les dotze millors fotografies "hem realitzat este document de què es repartiran 3.000 exemplars entre col·legis, associacions i tinences dalcaldia on podrà ser arreplegat per la ciutadania que vullga un destos calendaris naturals". 

Respecte al concurs, a què shan presentat quasi 50 fotografies, hi ha resultat guanyadora la fotografia presentada per José Miguel Soler Piñana que es titula ‘Aigua clara i pura i reflexa les emblemàtiques Illes Columbrets per al mes dabril. El guanyador rebrà un premi de 300 euros. La resta de les onze fotografies representen cada un dels onze mesos restants i els seus autors rebran un premi de 100 euros cada u. 

Desta manera, la fotografia de gener sobre ‘hivern en la platges és dAna Betlem Nieto Ramírez; febrer, amb ‘Magdalena nevada és de Pepe G. Personal; març, dAlberto Martínez Lorenzo amb la seua fotografia ‘Palau de la Festa; maig, de Beatriz Soler Piñana amb la seua obra ‘Vigilant del dia de la nit; juny, amb ‘El Vaig moldre de la Font és de María Carmen Beltrán Sebastián; juliol és obra de Marcos Martínez González amb la seua fotografia ‘Assossec; agost, amb ‘Illes Columbrets és també del guanyador José Miguel Soler Piñana; setembre és dIván Barreda Vidal amb la seua fotografia ‘Perot de Granyana; octubre és de Francisco Javier Adell Fabregat amb la seua obra ‘tardor en la basílica; novembre és de Pamela Agut Pascual amb ‘parc Ribalta Tardorenc; i desembre és de José Antonio Arias amb la seua obra ‘Magdalena i Desert. 

"Com veuen, des de la regidoria de Sostenibilitat continuem treballant a fi doferir a la ciutadania noves propostes participatives i que, al mateix temps, servixen per a promoure el coneixement sobre el medi natural del nostre terme municipal", ha finalitzat ledil, qui ha destacat el compromís municipal amb el medi ambient, la fotografia artística, la tradició i els llocs emblemàtics castellonencs que sunixen en este calendari.Segueix-nos: