Està en: INICI > Notícies

L´alcalde de Castelló ha destacat "la investigació, la innovació i el continu treball per trobar noves fórmules de l´ITC"

Dijous, 16 de Desembre de 2010

L´alcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha reconegut hui en el transcurs de l´acte de clausura dels actes del 40 aniversari de l´ITC, la "labor intensa i il·lusionant" d´este Institut Tècnic Ceràmic en els 40 anys d´existència. El primer edil, qui en la taula presidencial ha estat acompanyat pel vicepresident del Consell Vicente Rambla; el rector de la UJI, Vicent Climent; i el president de l´ITC, Joaquín Pinyó, ha ressaltat que esta labor de l´ITC està marcada per la investigació, la innovació i la constant i permanent dedicació per trobar noves fórmules que facen que "la nostra ceràmica tinga eixida en qualsevol part i es transforme per a adequar-se a les noves necessitats dels usuaris. I eixa ha sigut la clau de l´èxit d´innovació i preocupació permanent que fa que siguem referència en tot el món". 

El primer edil ha felicitat "a les persones que han fet possible que la ceràmica siga la base econòmica, l´esforç replet de sensibilitat cap a la sostenibilitat, la igualtat entre dones i home en el treball i que fa que també ens preocupem per les persones que fabriquen este producte. Un producte que ens ha ajudat a ser millors i tindre una economia més forta". 

Alberto Fabra també ha mostrat el seu agraïment i el de tota la ciutat i ha assegurat "que l´ITC continuarà comptant amb la col·laboració de l´Ajuntament de Castelló per a aconseguir un producte més fort ja que este ha sigut la base de la nostra economia i la ceràmica sempre ha conviscut amb nosaltres".Segueix-nos: