Està en: INICI > Notícies

Lalcalde de Castell ha destacat "la investigaci, la innovaci i el continu treball per trobar noves frmules de lITC"

Dijous, 16 de Desembre de 2010

Lalcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha reconegut hui en el transcurs de lacte de clausura dels actes del 40 aniversari de lITC, la "labor intensa i il·lusionant" deste Institut Tècnic Ceràmic en els 40 anys dexistència. El primer edil, qui en la taula presidencial ha estat acompanyat pel vicepresident del Consell Vicente Rambla; el rector de la UJI, Vicent Climent; i el president de lITC, Joaquín Pinyó, ha ressaltat que esta labor de lITC està marcada per la investigació, la innovació i la constant i permanent dedicació per trobar noves fórmules que facen que "la nostra ceràmica tinga eixida en qualsevol part i es transforme per a adequar-se a les noves necessitats dels usuaris. I eixa ha sigut la clau de lèxit dinnovació i preocupació permanent que fa que siguem referència en tot el món". 

El primer edil ha felicitat "a les persones que han fet possible que la ceràmica siga la base econòmica, lesforç replet de sensibilitat cap a la sostenibilitat, la igualtat entre dones i home en el treball i que fa que també ens preocupem per les persones que fabriquen este producte. Un producte que ens ha ajudat a ser millors i tindre una economia més forta". 

Alberto Fabra també ha mostrat el seu agraïment i el de tota la ciutat i ha assegurat "que lITC continuarà comptant amb la col·laboració de lAjuntament de Castelló per a aconseguir un producte més fort ja que este ha sigut la base de la nostra economia i la ceràmica sempre ha conviscut amb nosaltres".Segueix-nos: