Està en: INICI > Notícies

La Junta Arbitral de Consum de Castelló ha rebut 824 sol·licituds d´arbitratge enguany

Dijous, 16 de Desembre de 2010

La regidora de Consum, Marisa Ribes, ha afirmat en el transcurs de la jornada formativa sobre la Junta Arbitral de Consum, que enguany, este ens ha rebut 824 sol·licituds d´arbitratge, s´han celebrat 291 audiències, el nombre de laudes dictats ha sigut de 256 i compta amb 1.665 membres adherits, entre empreses, establiments i professionals. Ribes ha destacat que en esta iniciativa municipal també ha participat Pedro J. Martínez, director Territorial d´Indústria, Comerç i Innovació junt amb els àrbitres que participen activament en la Junta, representants d´associacions de consumidors i d´organitzacions empresarials. 

L´edil ha explicat que en el transcurs d´esta jornada que ha tingut lloc en la Ciutat de la Justícia, els participants han assistit a la celebració de distintes vistes celebrades en el jutjat de 1a instància número 1 de Castelló, i a més també ha tingut lloc una xarrada col·loqui amb el magistrat jutge. 

En definitiva i, sent l´Arbitratge de Consum un sistema per a resoldre conflictes en matèria de consum, des de l´Ajuntament de Castelló a través d´esta trobada, "es verifica quin grau de similitud i particularitats oferix el sistema enfront d´altres procediments, com ara és el judicial". 

La regidora de Consum, Marisa Ribes, ha destacat el "positiu balanç resultat del treball i dedicació de la Junta Arbitral durant tot enguany" i ha agraït l´esforç de la Generalitat Valenciana, de les associacions de consumidors i de les organitzacions empresarials en la seua participació en la Junta Arbitral de Consum de Castelló, "ja que gràcies al treball i cooperació de tots, s´han aconseguit grans millores enguany".Segueix-nos: