Està en: INICI > Notícies

La Junta Arbitral de Consum de Castell ha rebut 824 sollicituds darbitratge enguany

Dijous, 16 de Desembre de 2010

La regidora de Consum, Marisa Ribes, ha afirmat en el transcurs de la jornada formativa sobre la Junta Arbitral de Consum, que enguany, este ens ha rebut 824 sol·licituds darbitratge, shan celebrat 291 audiències, el nombre de laudes dictats ha sigut de 256 i compta amb 1.665 membres adherits, entre empreses, establiments i professionals. Ribes ha destacat que en esta iniciativa municipal també ha participat Pedro J. Martínez, director Territorial dIndústria, Comerç i Innovació junt amb els àrbitres que participen activament en la Junta, representants dassociacions de consumidors i dorganitzacions empresarials. 

Ledil ha explicat que en el transcurs desta jornada que ha tingut lloc en la Ciutat de la Justícia, els participants han assistit a la celebració de distintes vistes celebrades en el jutjat de 1a instància número 1 de Castelló, i a més també ha tingut lloc una xarrada col·loqui amb el magistrat jutge. 

En definitiva i, sent lArbitratge de Consum un sistema per a resoldre conflictes en matèria de consum, des de lAjuntament de Castelló a través desta trobada, "es verifica quin grau de similitud i particularitats oferix el sistema enfront daltres procediments, com ara és el judicial". 

La regidora de Consum, Marisa Ribes, ha destacat el "positiu balanç resultat del treball i dedicació de la Junta Arbitral durant tot enguany" i ha agraït lesforç de la Generalitat Valenciana, de les associacions de consumidors i de les organitzacions empresarials en la seua participació en la Junta Arbitral de Consum de Castelló, "ja que gràcies al treball i cooperació de tots, shan aconseguit grans millores enguany".Segueix-nos: