Està en: INICI > Notícies

L´Ajuntament de Castelló posa a disposició de la ciutadania un curs d´Iniciació a l´Astronomia i un altre d´Observació Astronòmica en el Planetari

Divendres, 17 de Desembre de 2010

El regidor de Cultura de l´Ajuntament de Castelló, Miguel Ángel Mulet, ha anunciat que el consistori ha posat a disposició de la ciutadania dos nous cursos -un sobre Iniciació a l´Astronomia i un altre d´Observació Astronòmica- en el Planetari "a fi que les i els castellonencs puguen conéixer els ´secrets´ de l´astronomia". "I estos cursos responen a l´interés de l´equip de govern per oferir a la ciutadania el nombre més gran d´activitats que puguen exercir en els seus moments d´oci", hi ha assenyalat Mulet. 

Així, Mulet ha explicat que el termini d´inscripció ja està obert i que este finalitzarà la primera setmana de gener, per la qual cosa els interessats hauran d´omplir el formulari que es troba en la web municipal -www.castello.en- l´apartat del Planetari. 

Pel que es referix al primer d´estos cursos -Iniciació a l´Astronomia- oferirà als assistents una introducció bàsica a l´astronomia i consta de classes teòriques a partir del 8 de gener que es duen a terme els dissabtes al matí entre les 11.00 i les 13.00 hores i classes pràctiques que es realitzen els divendres a la vesprada entre les 18.45 i les 20.15 hores.
 
Quant al segon dels cursos -Observació Astronòmica-, Mulet ha destacat que este està enfocat a aquells alumnes que ja han realitzat el curs d´iniciació i volen aprofundir en l´observació, per la qual cosa es tracta d´unes classes eminentment pràctiques en les que, basant-se en cartes celests, els alumnes han de plantejar l´observació completa. Es realitza les mateixes setmanes que el curs d´iniciació i les classes seran els dijous entre les 18.45 i les 20.15 hores.Segueix-nos: