Està en: INICI > Notícies

LAjuntament de Castell posa a disposici de la ciutadania un curs dIniciaci a lAstronomia i un altre dObservaci Astronmica en el Planetari

Divendres, 17 de Desembre de 2010

El regidor de Cultura de lAjuntament de Castelló, Miguel Ángel Mulet, ha anunciat que el consistori ha posat a disposició de la ciutadania dos nous cursos -un sobre Iniciació a lAstronomia i un altre dObservació Astronòmica- en el Planetari "a fi que les i els castellonencs puguen conéixer els secrets de lastronomia". "I estos cursos responen a linterés de lequip de govern per oferir a la ciutadania el nombre més gran dactivitats que puguen exercir en els seus moments doci", hi ha assenyalat Mulet. 

Així, Mulet ha explicat que el termini dinscripció ja està obert i que este finalitzarà la primera setmana de gener, per la qual cosa els interessats hauran domplir el formulari que es troba en la web municipal -www.castello.en- lapartat del Planetari. 

Pel que es referix al primer destos cursos -Iniciació a lAstronomia- oferirà als assistents una introducció bàsica a lastronomia i consta de classes teòriques a partir del 8 de gener que es duen a terme els dissabtes al matí entre les 11.00 i les 13.00 hores i classes pràctiques que es realitzen els divendres a la vesprada entre les 18.45 i les 20.15 hores.
 
Quant al segon dels cursos -Observació Astronòmica-, Mulet ha destacat que este està enfocat a aquells alumnes que ja han realitzat el curs diniciació i volen aprofundir en lobservació, per la qual cosa es tracta dunes classes eminentment pràctiques en les que, basant-se en cartes celests, els alumnes han de plantejar lobservació completa. Es realitza les mateixes setmanes que el curs diniciació i les classes seran els dijous entre les 18.45 i les 20.15 hores.Segueix-nos: