Està en: INICI > Notícies

LAjuntament de Castell, junt amb els pares, plantar un arbre per cada xiquet nascut en la ciutat en el 2010

Dilluns, 20 de Desembre de 2010

El regidor de Sostenibilitat de lAjuntament de Castelló, Gonzalo Romero, ha anunciat hui que lAjuntament de Castelló, junt amb els pares interessats, plantarà un arbre -pins i alzines- per cada xiquet nascut en la ciutat en el 2010 dins de la campanya promoguda pel consistori de la capital de La Plana Naix un niñ@, naix un arbre "en la que unim el més pur castellonerismo amb el respecte al medi ambient". Romero, qui ha destacat que es tracta duna campanya pionera en la ciutat, ha estat acompanyat per Esther Castellà, dEfecte Màrqueting, empresa encarregada de desenvolupar esta iniciativa municipal. 

"Dins del nostre objectiu per promoure el respecte al medi ambient i la sostenibilitat, des de lAjuntament de Castelló continuem en la línia de promoure una ciutat jove, verd i sostenible entre els castellonencs, es tracta duna campanya satisfactòria, il·lusionant i gratificant", ha explicat ledil. Per això, des de la regidoria de sostenibilitat durem a terme la nou campanya Naix un niñ@, naix un arbre a través de la qual, des del consistori "volem manifestar el nostre suport incondicional al respecte i atenció del medi ambient i per això, invitem tots els papàs que han tingut xiquets en el 2010 a plantar un arbre en lemblemàtic paratge natural de la Magdalena. Un compromís que també demostrem amb la plantació de ja més de 10.000 arbres en la ciutat, tal com es va comprometre el nostre alcalde Alberto Fabra. A cinc mesos del final del mandat, el primer edil ja ha complit el seu compromís". 

Lobjectiu és continuar en la línia de crear un Castelló verd i sostenible, però a més fer-ho de la mà duns protagonistes molt especials, els xiquets i xiquetes nascuts a Castelló, ha explicat el regidor de Sostenibilitat.

ON APUNTAR-SE PER A PARTICIPAR EN ESTA CAMPANYA?
Per a formar part desta entranyable activitat que simbolitza larrelament per la ciutat de Castelló i per la seua sostenibilitat, els papàs dels xiquets i xiquetes que desitgen participar només han dapuntar-se cridant al telèfon 964355388 o enviant un email a info@castello.es i pròximament es comunicarà la data de lactivitat a tots els participants, ha explicat Romero, qui ha dit que, a més, esta participació quedarà sempre present en lemblemàtic paratge de la Magdalena, ja que els noms dels xiquets i xiquetes que simbòlicament apadrinen els arbres seran inscrits en el propi paratge. Podran participar, de moment, els xicotets que hagen nascut entre l1 de gener i el 31 de desembre del 2010, acompanyats, naturalment, pels seus pares. 

Gonzalo Romero ha invitat a tota la societat castellonenca a participar en esta entranyable activitat amb lobjectiu daconseguir amb lajuda de tots, un entorn molt més sostenible. 

Per la seua banda, Esther Castellà ha explicat que "es donarà un especial protagonisme als més xicotets, ja que els seus noms quedaran gravats en una caseta de fusta integrada en lentorn del paratge". Així, a partir denguany, la campanya prosseguirà a fi que els més menuts assenten el respecte al medi ambient i als xiquets i xiquetes sels entregarà una certificació desta plantació a fi que els xiquets coneguen larbre que sha plantat en el seu honor.Segueix-nos: