Està en: INICI > Notícies

L´Ajuntament de Castelló, junt amb els pares, plantarà un arbre per cada xiquet nascut en la ciutat en el 2010

Dilluns, 20 de Desembre de 2010

El regidor de Sostenibilitat de l´Ajuntament de Castelló, Gonzalo Romero, ha anunciat hui que l´Ajuntament de Castelló, junt amb els pares interessats, plantarà un arbre -pins i alzines- per cada xiquet nascut en la ciutat en el 2010 dins de la campanya promoguda pel consistori de la capital de La Plana ´Naix un niñ@, naix un arbre´ "en la que unim el més pur castellonerismo amb el respecte al medi ambient". Romero, qui ha destacat que es tracta d´una campanya pionera en la ciutat, ha estat acompanyat per Esther Castellà, d´Efecte Màrqueting, empresa encarregada de desenvolupar esta iniciativa municipal. 

"Dins del nostre objectiu per promoure el respecte al medi ambient i la sostenibilitat, des de l´Ajuntament de Castelló continuem en la línia de promoure una ciutat jove, verd i sostenible entre els castellonencs, es tracta d´una campanya satisfactòria, il·lusionant i gratificant", ha explicat l´edil. Per això, des de la regidoria de sostenibilitat durem a terme la nou campanya ´Naix un niñ@, naix un arbre´ a través de la qual, des del consistori "volem manifestar el nostre suport incondicional al respecte i atenció del medi ambient i per això, invitem tots els papàs que han tingut xiquets en el 2010 a plantar un arbre en l´emblemàtic paratge natural de la Magdalena. Un compromís que també demostrem amb la plantació de ja més de 10.000 arbres en la ciutat, tal com es va comprometre el nostre alcalde Alberto Fabra. A cinc mesos del final del mandat, el primer edil ja ha complit el seu compromís". 

L´objectiu és continuar en la línia de crear un Castelló verd i sostenible, però a més fer-ho de la mà d´uns protagonistes molt especials, els xiquets i xiquetes nascuts a Castelló, ha explicat el regidor de Sostenibilitat.

ON APUNTAR-SE PER A PARTICIPAR EN ESTA CAMPANYA?
Per a formar part d´esta entranyable activitat que simbolitza l´arrelament per la ciutat de Castelló i per la seua sostenibilitat, els papàs dels xiquets i xiquetes que desitgen participar només han d´apuntar-se cridant al telèfon 964355388 o enviant un email a info@castello.es i pròximament es comunicarà la data de l´activitat a tots els participants, ha explicat Romero, qui ha dit que, a més, esta participació quedarà sempre present en l´emblemàtic paratge de la Magdalena, ja que els noms dels xiquets i xiquetes que simbòlicament apadrinen els arbres seran inscrits en el propi paratge. Podran participar, de moment, els xicotets que hagen nascut entre l´1 de gener i el 31 de desembre del 2010, acompanyats, naturalment, pels seus pares. 

Gonzalo Romero ha invitat a tota la societat castellonenca a participar en esta entranyable activitat amb l´objectiu d´aconseguir amb l´ajuda de tots, un entorn molt més sostenible. 

Per la seua banda, Esther Castellà ha explicat que "es donarà un especial protagonisme als més xicotets, ja que els seus noms quedaran gravats en una caseta de fusta integrada en l´entorn del paratge". Així, a partir d´enguany, la campanya prosseguirà a fi que els més menuts assenten el respecte al medi ambient i als xiquets i xiquetes se´ls entregarà una certificació d´esta plantació a fi que els xiquets coneguen l´arbre que s´ha plantat en el seu honor.Segueix-nos: