Està en: INICI > Notícies

La XVIII Fira Divertilandia, la gran festa de loci infantil i juvenil, oferir enguany un divercine, tatoos, degustaci de tortades, el Carter Real i quasi 1.500 m" amb 28 espais dactivitats ldiques

Dimarts, 21 de Desembre de 2010

La regidora de Joventut de l´Ajuntament de Castelló, Carmen Albert, ha donat hui a conéixer les novetats i activitats que la XVIII edició de la Fira Divertilandia oferirà a tots els castellonencs del 26 al 30 de desembre en un horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores en el recinte municipal de La Pèrgola. 

Albert, el qual ha estat acompanyada per Carlos Pérez, representant de l´empresa que produirà esta fira, ha destacat que enguany Divertilandia oferix multitud de novetat, que són fruit de les enquestes que es realitzen cada any als visitants d´esta activitat organitzada per l´Ajuntament de Castelló.

D´esta manera, en esta edició i com a novetats, els assistents podran disfrutar del Divercine en el que es projectaran cinc sessions de pel·lícules infantils, una zona de tatoos, on podran fer-se divertits tatuatges d´henna, una degustació de tortades que tindrà lloc tots els dies de 13.00 a 13.30 hores, l´animació per part de persones infantils amb els que els xicotets es podran fer fotografies i emportar-se un bon record i també visitarà la fira el Patge Real els dies 29 i 30 de desembre a fi d´arreplegar les cartes de tots els xiquets i ferse-les arribar als Reis Mags. 

A més, la regidora ha explicat que Divertilandia "és la fira infantil i juvenil més important de la província que durant l´època nadalenca, quan els xiquets i jóvens disfruten de les vacacions, es convertix en un gran atractiu d´oci i entreteniment on es combinen els jocs de sempre amb propostes modernes i en este particular parc d´atraccions nadalenc es realitza la festa de l´oci familiar ja que pares i mares, amb els seus fills, poden compartir temps i espai però també estones de joc".

En total, es tracta d´un espai de quasi 1.500 metres quadrats que albergaran 28 espais adequats a les diferents edats on la diversió està assegurada i on es podrà disfrutar d´un gran circuit de slot on els participants podran mostrar la seua habilitat per a conduir un xicotet cotxe amb comandament a distància i es realitzaran diferents competicions i carreres; un circuit de quads on es podrà circular amb total seguretat; una zona de simuladors de vol en l´exterior del recinte on amb l´ajuda de monitors s´experimentarà amb el maneig d´helicòpters, i avions amb comandament a distància; una nova zona multiaventura ambientada en la llegenda de Tombatossals amb un gegant unflable de huit metres i una àmplia varietat de ponts, una xarxa, troncs mòbils, Tibetana i Mona; el Diverpeques, que és un espai dissenyat per a satisfer les necessitats dels més menuts amb unflables, jocs; tallers infantils de reciclatge, globoflexia, Gomart, xapes i es comptarà amb associacions i entitats que també realitzaran activitats com AMICS, Creu Roja, Save The Children i el Club d´Aeromodelisme de Benicàssim; i Ràdio Divertilandia. 

Els castellonencs també tindran a la seua disposició el Diverbus, un autobús de dos pisos que recorrerà la ciutat i que traslladarà la gent fins a la fira i que realitzarà el recorregut des del fanal, carrer Saragossa, rei En Jaume, plaça Clavé, plaça maría Agustina, governador, Borrull, Fadrell, Casalduch, Orfebre Santalínea, Gasset, Herrero, plaça de la Paz, Porta del Sol, Sant Vicednte, Pérez Galdós, República Argentina, Doctor Clara, Teodoro Llorente, plaça Espanya i passeig Ribalta.

VESTUARI SOLIDARI
A l´arribada a la Fira, hi haurà un vestuari solidari on es podran guardar les jaquetes durant la fira i la recaptació de la qual -50 cèntims- es destinarà a la ONG Save The Children i a més s´han realitzat camisetes solidàries la venda de la qual a 10 euros també anirà destinada a esta entitat. La gent que compre una camiseta podrà participar en els concursos solidaris que es realitzaran cada dia i on podran optar a un regal. 

D´altra banda, el dia 28 de desembre, en la plaça Major de 18.00 a 22.00 hores s´oferirà una sessió urbana dirigida al públic juvenil on es podrà disfrutar d´una exhibició de skateboard, snowboard, una actuació de ball i concursos amenitzada per Bus Disc Light amb DJ. Per a finalitzar, el dia 30 es realitzarà la Divercabalgata que recorrerà els principals carrers del centre de 18.00 a 20 hores i acabarà en la plaça Major, amb una gran festa final de llums, color, ball i concursos. L´edil, finalment, ha invitat a la ciutadania a visitar esta fira de la diversió i l´oci. 

Per la seua banda, Carlos Pérez ha explicat que la temàtica d´enguany de la fira és intercultural i que hi haurà sorpreses per a tots. També es realitzarà un microsite a fi que les persones interessades es puguen descarregar les fotografies que se´ls hagen realitzat en la fira.Segueix-nos: