Està en: INICI > Notícies

Castelló es convertirà els dies 13 i 14 d´abril en la capital de l´empresa amb la celebració del seminari del guru de l´economia i la innovació Kenneth Morse

Divendres, 8 de Abril de 2011

El vicealcalde de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat hui que "Castelló es convertirà, els dies 13 i 14 d´abril, en la capital de l´empresa, en l´eix central del sector empresarial gràcies al seminari que impartirà en el Saló Node el guru de l´economia i innovació en empreses i un dels majors formadors d´empresaris a nivell mundial, Kenneth Morse".

Este estarà en la nostra ciutat per a impartir un curs d´alta qualitat sobre ´Estratègies globals de vendes per a ambiciosos emprenedors espanyols´. 

Així ho ha afirmat Moliner en la presentació d´esta iniciativa a què també han assistit Paco Negre, director de l´Espaitec i representant de la Xarxa de parcs Científics Valencians; Juan Antonio Bertolín, cap d´Innovació i Projecte de l´Espaitec; i José Antonio Espejo, director econòmic de la CEC. 

Un seminari "que posarà a la ciutat de Castelló punt de mira i en el mapa empresarial. I que presentem hui mateix, quan precisament en la UJI s´està desenvolupant el VII Congrés Internacional de Júnior Empreses prganizado per EADE Consultoria". Gràcies a l´Espaitec, a l´Associació de parcs Científics i Tecnològics d´Espanya i a la Xarxa de parcs Científics Valencians, a més d´altres entitats, i amb la col·laboració de l´Ajuntament de Castelló, la capital de La Plana es convertirà a l´abril en una gran capital empresarial per la presència de Morse en la nostra ciutat, ha explicat el vicealcalde, qui ha detallat que esta col·laboració municipal amb el sector empresarial es posa també de manifest amb la construcció del viver d´empreses per a jóvens empresaris castellonencs que vullguen desenvolupar el seu treball en este sector. 

L´objectiu d´este esdeveniment, en el que s´impartirà part teòrica i part pràctica, "és impulsar el creixement d´empreses innovadores en expansió o amb potencial de creixement i donar a conéixer les claus perquè les empreses innovadores es donen compte que si bé el desenvolupament tecnològic importa, l´equip de treball i els clients són imprescindibles perquè els projectes cresquen i per a això tindran el millor mestre". 

"El millor mestre, especialista en creixement empresarial accelerat, considerat un dels majors formadors d´empresaris a nivell mundial i expert a fer rendible negocis de base tecnològica. En l´actualitat, a més d´emprenedor i formador en escoles com ESADE Business School, és assessor de grans companyies com HP i és la primera vegada que visita la Comunitat Valenciana i ho fa a Castelló", ha dit el vicealcalde, qui ha remarcat que la importància de generar confiança per a aconseguir un escenari millor per a Castelló amb la col·laboració d´empresaris, la innovació tecnològica i les institucions. "El treball d´Espaitec es mereix tot el suport perquè sembrem la llavor de desenvolupament de la província de Castelló i des de l´Ajuntament de Castelló hi ha una col·laboració lleial i permanent amb el mateix", ha continuat Moliner, després d´afirmar que els pròxims dies, Castelló serà el nucli de l´emprendedurismo empresarial i este seminari col·loca a Castelló en la primera esbossa d´avantguarda en la formació d´emprenedors i empresaris vinculats a projectes innovadors, "pel que reitere el suport municipal a estes iniciatives que col·loquen a Castelló en el mapa i també als nostres empresaris". 

Per la seua banda, Paco Negre ha destacat que esta trobada amb Morse és una de les primeres accions de la Xarxa de què formen part els parcs científics -un total de cinc- i és una acció de caràcter nacional amb què potenciem el creixement empresarial a fi de consolidar projectes empresarials. Negre ha agraït als patrocinadors la seua col·laboració, igual que ha fet José Antonio Espill, qui ha destacat el suport i compromís de l´Ajuntament de Castelló amb esta iniciativa de llarg recorregut "que col·locarà en el mapa de les ciutats líders a Castelló". "És un projecte que aposta per la innovació, per mirar cap avant i intentar que l´economia torne a genera ocupació i riquesa", ha acabat espill. 

Finalment, Juan Antonio Bertolín ha explicat que en este seminari professional participaran 50 empreses amb un total de 80 participants i que Morse estarà en contacte directe amb el mateixos. Hi haurà una sessió de networking i un grup d´experts analitzaran també a les empreses participants per a veure la seua possibilitat de desenvolupar els seus negocis amb èxit.Segueix-nos: