Està en: INICI > Notícies

Castell es convertir els dies 13 i 14 dabril en la capital de lempresa amb la celebraci del seminari del guru de leconomia i la innovaci Kenneth Morse

Divendres, 8 de Abril de 2011

El vicealcalde de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat hui que "Castelló es convertirà, els dies 13 i 14 dabril, en la capital de lempresa, en leix central del sector empresarial gràcies al seminari que impartirà en el Saló Node el guru de leconomia i innovació en empreses i un dels majors formadors dempresaris a nivell mundial, Kenneth Morse".

Este estarà en la nostra ciutat per a impartir un curs dalta qualitat sobre Estratègies globals de vendes per a ambiciosos emprenedors espanyols. 

Així ho ha afirmat Moliner en la presentació desta iniciativa a què també han assistit Paco Negre, director de lEspaitec i representant de la Xarxa de parcs Científics Valencians; Juan Antonio Bertolín, cap dInnovació i Projecte de lEspaitec; i José Antonio Espejo, director econòmic de la CEC. 

Un seminari "que posarà a la ciutat de Castelló punt de mira i en el mapa empresarial. I que presentem hui mateix, quan precisament en la UJI sestà desenvolupant el VII Congrés Internacional de Júnior Empreses prganizado per EADE Consultoria". Gràcies a lEspaitec, a lAssociació de parcs Científics i Tecnològics dEspanya i a la Xarxa de parcs Científics Valencians, a més daltres entitats, i amb la col·laboració de lAjuntament de Castelló, la capital de La Plana es convertirà a labril en una gran capital empresarial per la presència de Morse en la nostra ciutat, ha explicat el vicealcalde, qui ha detallat que esta col·laboració municipal amb el sector empresarial es posa també de manifest amb la construcció del viver dempreses per a jóvens empresaris castellonencs que vullguen desenvolupar el seu treball en este sector. 

Lobjectiu deste esdeveniment, en el que simpartirà part teòrica i part pràctica, "és impulsar el creixement dempreses innovadores en expansió o amb potencial de creixement i donar a conéixer les claus perquè les empreses innovadores es donen compte que si bé el desenvolupament tecnològic importa, lequip de treball i els clients són imprescindibles perquè els projectes cresquen i per a això tindran el millor mestre". 

"El millor mestre, especialista en creixement empresarial accelerat, considerat un dels majors formadors dempresaris a nivell mundial i expert a fer rendible negocis de base tecnològica. En lactualitat, a més demprenedor i formador en escoles com ESADE Business School, és assessor de grans companyies com HP i és la primera vegada que visita la Comunitat Valenciana i ho fa a Castelló", ha dit el vicealcalde, qui ha remarcat que la importància de generar confiança per a aconseguir un escenari millor per a Castelló amb la col·laboració dempresaris, la innovació tecnològica i les institucions. "El treball dEspaitec es mereix tot el suport perquè sembrem la llavor de desenvolupament de la província de Castelló i des de lAjuntament de Castelló hi ha una col·laboració lleial i permanent amb el mateix", ha continuat Moliner, després dafirmar que els pròxims dies, Castelló serà el nucli de lemprendedurismo empresarial i este seminari col·loca a Castelló en la primera esbossa davantguarda en la formació demprenedors i empresaris vinculats a projectes innovadors, "pel que reitere el suport municipal a estes iniciatives que col·loquen a Castelló en el mapa i també als nostres empresaris". 

Per la seua banda, Paco Negre ha destacat que esta trobada amb Morse és una de les primeres accions de la Xarxa de què formen part els parcs científics -un total de cinc- i és una acció de caràcter nacional amb què potenciem el creixement empresarial a fi de consolidar projectes empresarials. Negre ha agraït als patrocinadors la seua col·laboració, igual que ha fet José Antonio Espill, qui ha destacat el suport i compromís de lAjuntament de Castelló amb esta iniciativa de llarg recorregut "que col·locarà en el mapa de les ciutats líders a Castelló". "És un projecte que aposta per la innovació, per mirar cap avant i intentar que leconomia torne a genera ocupació i riquesa", ha acabat espill. 

Finalment, Juan Antonio Bertolín ha explicat que en este seminari professional participaran 50 empreses amb un total de 80 participants i que Morse estarà en contacte directe amb el mateixos. Hi haurà una sessió de networking i un grup dexperts analitzaran també a les empreses participants per a veure la seua possibilitat de desenvolupar els seus negocis amb èxit.Segueix-nos: