Està en: INICI > Notícies

La salut bucodental, els malalts celacs, els exercicis teraputics i la lactncia materna centraran les III Jornades de Portes Obertes del Centre de Salut Sant Agust

Divendres, 15 de Abril de 2011

El centre de salut del grup Sant Agustí acollirà demà de 10.00 a 13.00 hores les III Jornades de Portes Obertes que centrarà les seues xarrades i conferències, entre altres temes, en la salut bucodental, els malalts celíacs, els exercicis terapèutics i la lactància materna.

Així, en estes jornades, que han sigut organitzades per les associacions de veïns de Sant Agustí i Sant Marcos, Tombatossals, Penyeta Roja, carretera de Borriol, Roser i Adjacent i Raval Universitària, per lassociació de jubilats i pensionistes Sant Agustí i Sant Marcos i lassociació de dones La Torreta, shabilitaran unes taules informatives amb activitat en què es tractaran diferents temes sanitaris i de salut dinterés per a la ciutadania. També col·laboren COASVECA, la Generalitat Valenciana, lAjuntament de Castelló i la Diputació Provincial. 

Desta manera, a les 10.00 hores tindrà lloc lobertura de la jornada per part del director del centre, Vicente Santamaría, Pascual Herrero, director dAtenció Primària, i Clara Adsuara, directora dInfermeria. A continuació siniciaran les xarrades sobre salut bucodental de la població en general, la de Cuidant al cuidador informar del meu familiar malalt, una altra sobre els malalts celíacs, les claus per a aconseguir una lactància satisfactòria a càrrec de lAssociació Mamara, la rellevància dels exercicis terapèutics i sobre vivenda i salut. A les 11.30 hores tindrà lloc un esmorzar saludable en el que Julián Roselló, infermer del centre de salut parlarà sobre la riquesa dels aliments i de com cal alimentar-se. A més destes xarrades shan organitzat taules informatives en unes quantes zones com la maternal, de lassociació celíaca, taula de farmàcia, taula de pediatria, taula della associació de diabetis Lledó, una taula dAMICS de lAjuntament de Castelló i una altra sobre Nutricare.

La clausura destes jornades serà a les 13.00 hores a càrrec de Guillermo Ferrán, gerent del departament de Salut 2 de lHospital General de Castelló i de Pascual Herrero, director dAtenció Primària.Segueix-nos: