Està en: INICI > Notícies

Lrea de Seguretat Pblica de lAjuntament de Castell estrena "una pgina web amb un renovat disseny i ms interactiva per a la ciutadania"

Dimarts, 21 de Juny de 2011

Làrea de Seguretat Pública de lAjuntament de Castelló ha presentat hui una renovada "pàgina web que oferix un nou disseny i és més interactiva i de major accés per a la ciutadania", tal com ha explicat el regidor de Modernització i Noves Tecnologies, Juan José Pérez Macián, el qual ha presentat esta iniciativa junt amb el regidor de Seguretat Pública, Joaquín Torres; loficial José María Villegas; i linformàtic, Eloi Moreno. 

"Encara que des de lAjuntament de Castelló ja oferíem este servici en la nostra pàgina web distribuïda per seccions, ara hem optat per esta iniciativa més interactiva i que engloba tota làrea de Seguretat Ciutadana amb un nou disseny, més interactiva i amb una major organització que i estructura nova que permet major facilitat daccés a les i els veïns. Així, la podem trobar en la direcció –policia.castello.es- allí es poden veure diverses seccions com a notícies o agenda", ha explicat Pérez Macián. 

Des de lAjuntament de Castelló "sempre hem apostat per la modernització i les noves tecnologies i hem treballat de forma compromesa i constant perquè eixes noves tecnologies siguen beneficioses per als nostres veïns. I així ho hem demostrat amb la Carpeta Ciutadana que ha contribuït a agilitzar terminis i evitar cues". 

"Hui presentem esta ferramenta millorada, un lloc en la web on els ciutadans podran trobar tota la informació relativa a la Seguretat Ciutadana de forma ordenada i fàcil. Un lloc que agrupa la informació sobre la Policia Local, Bombers, Protecció Civil, SAMU i lEscola de Seguretat Pública",
ha detallat ledil, qui ha explicat que lobjectiu desta ferramenta millorada és arreplegar en només una pàgina tota la informació que es genera des de làrea de Seguretat Pública a fi de trobar les dades duna forma més ràpida, interactiva i de senzilla visualització. 

Estic segur que serà una iniciativa molt útil per a les i els veïns i als que invite a utilitzar-la, ha dit Pérz Macián, el qual també ha explicat que esta pàgina web és el resultat "de la bona sintonia entre la ciutadania, els funcionaris i els responsables polítics a fi de millorar la informació als veïns".

NOU BLOG
Per la seua banda, Torres ha afirmat que la Policia Local en la seua progressiva labor de modernització i acostament al ciutadà, no podia ser menys a utilitzar les noves tecnologies, per això, des del consistori sha posat en marxa una pàgina web que junt amb el blog de Seguretat Viària suposen les dos ferramentes bàsiques de comunicació i informació de lÀrea de Seguretat Ciutadana. 

Esta pàgina ha sigut reformada en un intent dacostar esta secció als ciudadan@s de Castelló. Amb esta web volem mostrar i donar a conéixer-la, al mateix temps que informar sobre temes que puguen interessar al nostre vecin@s. 

La pàgina sha dissenyat entorn de quatre apartats principals:1. Informació General, 2. Accidents de tràfic, 3. Gestió de la qualitat i 4. Altres on es contempla consells en matèria de seguretat ciutadana (protecció dels xiquets, fraus de targetes, prevenció de robatoris en domicilis i via pública, ect.), objectes perduts, enllaç al blog de seguretat viària, campanyes i vídeos relacionats amb la Policia Local i amb làrea de Seguretat Pública.

A més, també hem activat el blog de Seguretat Viària que es va iniciar com una de les actuacions per a ser incloses en la celebració del "Dia Europeu de la Seguretat Viària", a fi de compartir i transmetre valors sobre seguretat viària, ha explicat Torres. 

Este blog té com a objectius ser un lloc dinformació on puguen acudir els ciutadans del nostre entorn amb inquietuds sobre estos temes i on sabordarà la Seguretat Viària des de les perspectives del factor humà, la via o el vehicle, sent el nostre propòsit linformar i formar als conductors i usuaris de les vies amb lànim de reduir la siniestrabilidad en el nostre terme municipal i millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans. Per a tot això el blog salimenta, principalment, amb post sobre els estudis, estadístiques i recomanacions sobre la seguretat viària en la nostra ciutat. 

En la pàgina principal podem trobar la informació relativa a les campanyes que hi ha en actiu de cada un dels servicis anteriorment citats, a més de notícies, agenda dactes, així com diversos enllaços dinterés. "A més, sha realitzat un disseny en què és molt més senzill localitzar els continguts i les distintes seccions", ha explicat ledil. 

Així, en la pàgina podem trobar, en la qual cosa a la Policia Local es referix, tots els continguts que hi havia en la web anterior afegint un extensiu llistat dels servicis que es presten, entre altres: Protecció Bàsica de la Seguretat, Policia Comunitària o de Proximitat, Policia Judicial, Policia Assistencial i dAtenció Ciutadana, Policia Administrativa, Policia de Tràfic, Seguretat Viària i Mobilitat Urbana, Policia Rural... També està disponible un apartat amb tota la història de la Policia Local, així com un complet organigrama. 

Sha afegit una secció amb informació per a laccés a la Policia, un apartat amb informació sobre els accidents de trànsit (comportament, part amistós...), una secció sobre la gestió de la qualitat, campanyes, consells de seguretat i prevenció...

BOMBERS
Quant als bombers, també sha inclòs una secció destos que de moment té informació sobre el servei, assessorament al ciutadà, què fer en cas dincendi... i que sanirà ampliant amb noves informacions. Sobre Protecció Civil i SAMU, sha inclòs una secció amb informació bàsica sobre Protecció Civil i SAMU. Estos dos apartats se naniran completant amb més informació progressivament. 

I finalment, sha inclòs una secció amb informació sobre lEscola de Seguretat Pública en què sinclouen les dades sobre els tallers que es realitzen i tota el relatiu al parc infantil de trànsit, ha finalitzat Torres.Segueix-nos: