Està en: INICI > Notícies

L"Ajuntament de Castell i Bricomart firmen un conveni de 21.600 euros per a fomentar les Escoles i Jocs Esportius Municipals i les activitats escolars d"atletisme i jocs tradicionals

Dijous, 22 de Desembre de 2011

L’Alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, i el director de Magatzem de l’empresa Bricomart, Antonio García, han firmat un conveni per 21.600 euros per a l’any que ve i que beneficiarà de forma directa a la ciutadania ja que té com a fi fomentar les Escoles i Jocs Esportius Municipals i les activitats escolars d’atletisme i jocs tradicionals, tal com ha explicat el propi Alcalde. Així, Alfonso Bataller, ha destacat el compromís del consistori per l’esport per als més menuts, així com "el treball municipal realitzat en pro de les i els castellonencs". 

El primer edil també ha agraït a l’empresa Bricomart la seua implicació en "continuar millorant la qualitat de vida de la ciutadania i, en esta ocasió, a través de l’esport, com ja ha fet en el II Marató Internacional Ciutat de Castelló".
Per la seua banda, Antonio García ha destacat l’aposta de Bricomart "per continuar col·laborant en la promoció de l’esport i, en este cas, entre els més jóvens i contribuir al desenrotllament de la ciutat i de la societat castellonenca a través del patrocini d’estes activitats". García també ha agraït a la ciutadania la bona acollida que ha tingut Bricomart en la ciutat i ha reiterat el compromís de la firma de continuar treballant per Castelló.Segueix-nos: