Està en: INICI > Notícies

La XIX Divertilandia obri les seues portes amb tallers i animaci per als castellonencs ms xicotets en La Prgola

Dilluns, 26 de Desembre de 2011

L’Alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, acompanyat per la regidora de Joventut, Beatriz Jiménez, i per la reina infantil de les festes de la Magdalena, Carla Collazos junt amb el seu Tall d’Honor, ha inaugurat hui la XIX edició de la Fira Infantil i Juvenil de Nadal de Castelló, Divertilandia 2011, organitzada per l’Ajuntament de Castelló i que té lloc des de hui i fins al 30 de desembre en el recinte de La Pèrgola. Así, el primer edil, qui ha recorregut tota la fira on ha presenciat una activitat de titelles i on ja disfruten centenars de xiquets castellonencs de diverses activitats, ha afirmat que "aquesta fira és un esdeveniment familiar on pares i fills compartixen temps i espai així com diferents jocs". Divertilandia, que el passat any va rebre més de 40.000 visitants, aposta també per una realitat intercultural i integradora prenent com a imatge principal el Tombatossals i entre el programa d’activitats es troben els tallers, balls, sortejos, manualitats, esport i la solidaritat. A més, per la seua banda, Jiménez ha destacat que la fira té un horari d’obertura de 10:00h a 14:00 i de 16:00 a 21:00 hores. En quant als espais de la fira, aquesta disposa d’una gran zona amb diversos ‘slot’ (tipus scalextric), on els participants podran mostrar la seua habilitat per a conduir xicotets cotxes amb comandaments a distància, en tres pistes diferents. Es realitzaran diferents competicions, carreres, etc. 

També s’oferix un tren elèctric amb capacitat per a nou persones cada viatge, en el que els participants, tant xicotets com adults, podran divertir-se i un espai de 50m2 on els participants podran conduir cotxes ecològics. En la zona ‘Diverpeque’ hi haurà un taller de maquillatge dedicat exclusivament als més xicotets

ZONA MULTIAVENTURA 

En la ja tradicional ‘Zona Multiaventura’ ambientada en la llegenda del Tombatossals, amb un gegant unflable de 8 metres, els xiquets i xiquetes podran disfrutar d’un ‘pont-xarxa’, pont-troncs mòbils, pont-tibetà, a més d’una tirolina.

ANIMACIÓ I TALLERS 

Cada dia estarà animat per la visita de distints personatges infantils, amb els que disfrutaran els xiquets i xiquetes fent-se fotos i disfrutant dels seus ídols de dibuixos animats. Cada dia es faran 5 passes, sent 2 al matí i 3 a la vesprada. Divertilandia també tindrà la visita del Patge Real durant els dies 28 i 29 de desembre de 17:00 a 20:00 hores. 

També hi haurà una zona de perruqueria, maquillatge i tattoo per als més menuts i xicotetes, tallers de reciclatge, globoflexia…etc.

DIVERTILANDIA SOLIDÀRIA 

La regidora ha volgut destacar que Divertilandia, un any més, seguix amb el seu esperit solidari junt amb la ciutat de Castelló. De nou es va col·laborar amb la ONG ‘Save the Children’. En aquesta ocasió es realitzarà la venda de polseres solidàries. Durant els cinc dies de la Fira, romandrà oberta la venda de polseres, pel donatiu d’un euro.
Divertilandia també compta amb el Guarda-roba Solidari en què, per 0,50€, els assistents podran deixar la seua roba d’abric, i ser solidaris al mateix temps. 

URBAN SESSIÓ 

Un altre dels elements que es repetixen en Divertilandia és la Urban Sessió, que es durà a terme el dia 28 de desembre, en horari de 19:00 a 21:00 hores, en el Passeig Morella 1, enfront de El Corte Inglés. 

En aquesta sessió urbana trobarem un espectacle de Snowboard, exhibicions de Skatebord, patinatge, ball i DJ. També es realitzaran concursos de regals entre els assistents. 

DIVERCABALGATA 

Divertilandia tindrà una gran festa final com a colofó als cinc dies de fira. El dia 30 de desembre, a les 19:00 hores començarà la Divercabalgata, que eixirà des del recinte de La Pèrgola. La desfilada recorrerà els carrers cèntrics de la ciutat, arribant a la Plaça Major a les 20:30 hores, moment de la festa final. 

DIVER-BUS 

Com en les passades edicions, Divertilandia facilita l’accés, de forma gratuïta, a la fira a través del Diver-bus, que recorrerà diferents punts de Castelló transportant el públic fins al recinte de La Pèrgola. El seu horari serà de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 21:00 hores.
El recorregut serà: Plaça de la Independència – Correus – Plaça Clavé – Plaça Mª Agustí – Carrer Governador – Plaça Borrull – Plaça Fadrell – Av. Casalduch – Carrer Herrero – Plaça de La Paz – Porta del Sol – Carrer Sant Vicent – Carrer Doctor Clara – Plaça Espanya – Passeig Ribalta.

SESSIÓ URBANA 

La ‘Urban Session" és un altre dels actes destacats d’aquesta edició de Divertilandia i que canvia d’ubicació. Tindrà lloc en el Passeig Morella, enfront de El Corte Inglés, dimarts que ve, 28 de desembre, de 19.00 a 21.00 hores. Aquesta activitat compta amb major contingut, ja que tindrà Snowboard, Skateboard, ball, zona de patinatge, concursos i música DJ. 

Finalment, el primer edil ha aprofitat per a invitar tots els castellonencs a disfrutar d’aquesta fira que oferix múltiples activitats durant el Nadal en la ciutat, principalment per als més menuts.Segueix-nos: