Està en: INICI > Notícies

L"Ajuntament de Castell posa a disposici dels esportistes patinadors una nova pista de patinatge en el poliesportiu Chencho

Dimarts, 17 de Abril de 2012

L’Alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, ha anunciat hui la posada a disposició dels esportistes patinadors d’una nova pista de patinatge en el transcurs de la visita a aquestes noves instal·lacions esportives ubicades en el poliesportiu Chencho. "Amb una inversió de 18.000 euros, hem adequat una zona a fi que es puga practicar aquest esport, ampliant, d’esta manera, les millores en instal·lacions esportives que estem realitzant", ha destacat el primer edil, qui ha estat acompanyat per la regidora d’Esports, Begoña Carrasco, en aquesta visita. 

"Castelló continua renovant la seua aposta per l’esport dia a dia i aquesta pista de patinatge es convertirà en punt de trobada per a aficionats a aquest esport", ha destacat Bataller, després de destacar el gran treball del Club Patí Castalia de la ciutat. "Aquesta nova pista servirà per a continuar formant nous esportistes en aquesta disciplina esportiva i continuar sumant instal·lacions a l’oferta municipal", ha prosseguit el primer edil, qui ha afirmat que, a Castelló, "tot el que vullga practicar esport pot fer-ho". Alfonso Bataller també ha anunciat que Castelló acollirà el 13 d’octubre l’I Campionat d’Espanya de Patinatge de Velocitat en aquestes instal·lacions esportives "en una clara aposta per l’esport com dinamitzador turístic de la ciutat". 

La nova pista té 200 metres de corda, amb una banda de rodament de nou asfalt de cinc metres d’ample i un ràdio de gir de sis metres i complix amb la normativa per a realitzar competicions. "Es tracta d’un espai adequat per als patinadors de velocitat de la ciutat, tant federats com aficionats i compte també amb un accés a vestuaris en el pavelló", ha destacat l’Alcalde de Castelló.Segueix-nos: