Està en: INICI > Notícies

Alfonso Bataller lliura els premis del "I Concurs de Noves Tecnologies i Videojocs"

Divendres, 21 de Desembre de 2012

LAlcalde de Castelló, Alfonso Bataller, ha lliurat avui els premis del "I Concurs de Noves Tecnologies i Videojocs" que organitza la regidoria de Joventut. Al costat del primer edil també ha estat presenta la regidora de Joventut, Beatriz Jiménez. 

En aquest nou concurs de lAjuntament de Castelló està dirigit als i les joves dentre 14 i 35 anys. Lobjectiu, com ha exposat el propi alcalde és el "dapostar per un concurs que puga expressar la creativitat dels i les joves de Castelló, a través dun llenguatge molt actual i que tots entenem com és el de les Noves Tecnologies i el dels videojocs". 

"És una manera també destimular altres sectors emergents de la nostra economia. Per això vull felicitar a totes les persones que han participat en aquesta iniciativa, que segur anirà creixent en anys successius", ha afirmat lAlcalde.

El primer edil ha expressat la seua felicitació "a la regidoria i a tots els participants. Anem a seguir en aquesta senda, aprofitant les oportunitats les Noves Tecnologia i en aquest cas que siga per a estimular la creació dempresa i de treball a través daquest tipus de sectors no tan tradicionals. És molt important veure altres fórmules i altres oportunitats de creixement".

 "LA PESADILLA DE RIPOLLÉS" GUANYADOR 

Per la seua banda, la regidora de Joventut ha estat lencarregada danar nomenant els diferents guanyadors.

El primer guanyador daquest concurs, i mereixedor dun xec de 250 euros, ha estat el videojoc El Malson de Ripollés de Pablo Antonio Navarro, Reyes Carles Vicent, Ginés Muñoz i Laura Pérez Álvaro. El joc es basa en les escultures i estàtues de lartista Ripollés, que han cobrat vida i estan destruint la ciutat de Castelló. Només una persona pot salvar la ciutat, el propi artista. Un joc és de gènere beat’em up, o com comunament es coneix "jo contra el barri". 

El 2º Premi ha recaigut en el Videojoc "Magdalena Zombi Plena" dissenyat per Rubén Tarín Alegre, Pol Campos Soetekou, Luis Alberto Tormo Gea, Germán Regna Carmona, Daniel Estradera Benedicto, Oxana Vorobieva i Adrián Sánchez Martínez. Magdalena Zombie Plena és un joc que combina diferents mecàniques amb una estètica retro que recorda a les antigues consoles de 8-bits. En essència és un joc de plataformes i la història transcorre en la nostra ciutat i voltants durant les festes de la Magdalena, el nostre heroi ha dacabar amb les forces malignes que assolen la ciutat i alliberar als seus habitants de la maledicció zombie, per a així salvar les festes. El premi és de 100 euros. 

Finalment, el 3er Premi ha estat per al joc "BMC Adventures" de Juan Andrés Abellán, que està basat en la cultura musical la nostra terra, utilitzant per a això la imatge de la Banda Municipal de Castelló. El joc es divideix en distints mini jocs (cercavila, concert, assaig i lliçó), sent cadascun duna temàtica diferent, però sempre relacionada amb la música i la ciutat de Castelló. Ha rebut 50 euros com premi.

Corte de voz VidejocsSegueix-nos: