Està en: INICI > Notícies

LAjuntament de Castell prestar els serveis socials en el nou "Edifici Municipal Quatre Cantons" a partir del 3 de juny

Dimecres, 22 de Maig de 2013

L´Alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, ha visitat avui el nou "Edifici Municipal Quatre Cantons" que s´està acabant d´adequar amb la finalitat de que el pròxim dia 3 de juny comence a prestar servei a la ciutadania. El primer edil, qui ha estat acompanyat pel regidor d´Urbanisme, Miguel Ángel Mulet, i l´edil de Personal, Juan José Pérez Macián, ha destacat que a partir d´aqueixa data, els serveis socials que actualment estan situats en el carrer Hort de Més atendran a la ciutadania –en el seu horari habitual- en la planta baixa d´aquest nou recinte i que tindrà l´entrada pel carrer Colón. 

En la primera planta i amb entrada pel carrer Al mig, estaran els serveis de l´Agència de Desenvolupament Local (ADL) i la part administrativa dels serveis socials municipals. En la tercera planta se situaran Serveis Públics, Infraestructures, Medi ambient i Agricultura, així com Arquitectura Urbana i en la quarta planta, Desenvolupament Urbanístic. 

"D´aquesta forma, vam concentrar diversos serveis municipals en un sol edifici que es troba en el centre de la ciutat", ha explicat el primer edil, qui ha visitat avui l´edifici amb la finalitat de revisar els treballs d´adequació que s´estan portant a terme i que estaran finalitzats en els pròxims dies amb la finalitat de que el dia 3 de juny entren en servei d´atenció als veïns. Tall de veu "Edifici Municipal Quatre Cantons"Segueix-nos: