Està en: INICI > Notícies

La Gran Festa dels EcoPlanet

Dilluns, 27 de Maig de 2013

17 grups finalistes, 6 grups premiats, i 30 premis repartits de la mà de BP, Facsa, UBE i l´Ajuntament Castelló. 

24 de maig de 2013 - Es podia respirar emoció i nervis entre els més de 500 xiquets que han acudit a la Gran Festa dels EcoPlanet. Una gran festa final per a celebrar la participació però, sobretot, l´enginy, la creativitat i la conscienciació que els xiquets castellonencs tenen sobre la cura del medi ambient. 

El Regidor de Sostenibilitat Gonzalo Romero no ha volgut perdre´s la Gran fira dels Ecoplanet, i després de visitar els tallers organitzats per BP, Facsa i UBE ha manifestat la seua satisfacció per la gran participació i entusiasme dels xiquets castellonencs per construir un Castelló cada dia més sostenible. 

Durant la celebració els xiquets han pogut gaudir de diferents activitats i animacions tematizadas en l´eficiència energètica. Entre elles, han gaudit d´un Scalextric activat per panells solars, també de didàctics tallers on els xiquets han realitzat diversos experiments amb aigua, han après a construir molins de vent amb materials reciclats i moltes experiències més. 

Però el més esperat ha estat la fallada del jurat, que ha tingut difícil fallar els premis, d´entre les moltes propostes i idees presentades, més de 100 treballs presentats per més de 150 xiquets. 

Sent així, arribades les 18 hores, en el ple apogeu de la festa, el Regidor de Sostenibilitat Gonzalo Romero, acompanyat dels patrocinadors, BP, Facsa i UBE, ha comunicat en directe i repartit fantàstics premis entre els guanyadors: consoles Nintendo 3DS, reproductors MP4 Apple ipod Nano, consoles PSP, consoles Wii, ordinador portàtil, auriculars Skullcandy, … 

Premi Reciplanet atorgat per L´Ajuntament de Castelló que reconeix no solament l´esforç dels xiquets, sinó també el suport del seu professor. Per al "EL RAP DELS CONTENIDORS" d´un grup de 5º del Col·legi Elians format per: Javier Guerediaga, Silvia Ravaglia, Paula García Algilaga, María Ibáñez i el seu professor Javier Gómez. Premie Energy atorgat per BP a "LA CONTAMINACIÓ LUMÍNICA", un treball realitzat per Eduardo de Déu Castón. 

Premi Aquaplanet atorgat per Facsa, un grup del col·legi Benadresa al treball "MEDIOAMBIENTE" realitzat per Albert Llorens González, Gabriel Donescu Aurel i Manel Llorens González. 

Premi Reciplastic, atorgat per UBE al treball "ECOCONSEJOS" d´Andrea Monfort i Mónica Soria Gómez.

· Del sorteig d´Idees per a reciclar al "ADORN DE NADAL" d´Alejandra Bravo. 
· Premi votació popular, el treball més votat pels xiquets ha estat "VIDA RURAL I ENERGIES ALTERNATIVES" amb 633 vots un treball realitzat per Ainhoa Ojeda, Carla Gutiérrez, Zulema Sánchez, Ruth Parra. 
· Premi al segon i tercer més votats, disputant-se el lloc entre "LES ECOLÒGIQUES" amb 480 vots, del grup compost per Sheila Dur, Laura Gracia I Cristina Estrada; i a "EL DOLÇAINER ECOLÒGIC" amb 364 vots, del grup compost per Raúl Mestre, Lluis Molina, Oriol Doménech i Carlos Tomás. 

L´Ajuntament de Castelló i els patrocinadors BP, Facsa i UBE donen les gràcies a tots els xiquets per les seues idees i la seua participació i animen a tots els castellonencs a seguir col·laborant a construir entre tots un Castelló cada dia més sostenible. 

Más informació del projecte en: 
www.losecoplanet.com 
losecoplanet@losecoplanet.com 
Tel. 964 723 640 

Segueix-nos: