Està en: INICI > Notícies

El TRAM suplir el servici de la lnia 9 de lautobs que unix lestaci amb el centre a partir de la posada en marxa dels nous vehicles abans de final dany

Dimarts, 11 de Novembre de 2014

La regidora de Mobilitat, Carmen Albert, ha explicat que el TRAM suplirà el servici de la línia 9 de lautobús urbà que en lactualitat unix lestació de Renfe amb el centre a partir de la posada en marxa dels nous vehicles abans de final dany. Així ho ha destacat ledil després de la celebració del Fòrum de Mobilitat on ha presentat una proposta que arreplega el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la ciutat. 

Desta manera, amb la posada en marxa del TRAM, sha proposat reforçar la línia 6 i la línia 10 susceptibles de ser millorades perquè són les dos línies que tenen una major demanda beneficiant-se dun nombre més gran de persones al ser molt utilitzades. Respecte a la línia 6, que cobrix el servici de Benadresa o grup Reis entre altres zones, Albert ha destacat que, amb este reforç, els busos passaran cada 20 minuts, en compte de cada 30 com succeïx ara, de dilluns a divendres i, a més, els caps de setmana passaran cada 30 minuts i no cada 60 minuts com actualment.

Quant a la línia 10 - que unix el grup Sant Llorenç amb Tetuan XIV i la UJI-, que ara té una freqüència de 40 minuts, passarà a 25 minuts gràcies a este reforç, de dilluns a divendres. 

Carmen Albert també ha explicat als membres del Fòrum de Mobilitat que per a millorar la velocitat comercial del transport públic urbà, sen va a treballar perquè els bons del dit transport sadquirisquen en els punts de venda en compte de en els vehicles. Així, per a traçar eixa xarxa de punts de venda, " establirem contactes amb les associacions veïns de la ciutat a fi de donar el millor servici ".Segueix-nos: