Està en: INICI > Notícies

El TRAM suplirà el servici de la línia 9 de l´autobús que unix l´estació amb el centre a partir de la posada en marxa dels nous vehicles abans de final d´any

Dimarts, 11 de Novembre de 2014

La regidora de Mobilitat, Carmen Albert, ha explicat que el TRAM suplirà el servici de la línia 9 de l´autobús urbà que en l´actualitat unix l´estació de Renfe amb el centre a partir de la posada en marxa dels nous vehicles abans de final d´any. Així ho ha destacat l´edil després de la celebració del Fòrum de Mobilitat on ha presentat una proposta que arreplega el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la ciutat. 

D´esta manera, amb la posada en marxa del TRAM, s´ha proposat reforçar la línia 6 i la línia 10 susceptibles de ser millorades perquè són les dos línies que tenen una major demanda beneficiant-se d´un nombre més gran de persones al ser molt utilitzades. Respecte a la línia 6, que cobrix el servici de Benadresa o grup Reis entre altres zones, Albert ha destacat que, amb este reforç, els busos passaran cada 20 minuts, en compte de cada 30 com succeïx ara, de dilluns a divendres i, a més, els caps de setmana passaran cada 30 minuts i no cada 60 minuts com actualment.

Quant a la línia 10 - que unix el grup Sant Llorenç amb Tetuan XIV i la UJI-, que ara té una freqüència de 40 minuts, passarà a 25 minuts gràcies a este reforç, de dilluns a divendres. 

Carmen Albert també ha explicat als membres del Fòrum de Mobilitat que per a millorar la velocitat comercial del transport públic urbà, se´n va a treballar perquè els bons del dit transport s´adquirisquen en els punts de venda en compte de en els vehicles. Així, per a traçar eixa xarxa de punts de venda, " establirem contactes amb les associacions veïns de la ciutat a fi de donar el millor servici ".Segueix-nos: