Està en: INICI > Notícies

Bataller invita a la Casa Reial a prendre els 12 gallons de clementina de Castell esta Nit de cap dany

Dilluns, 22 de Desembre de 2014

LAlcalde de Castelló, Alfonso Bataller, ha invitat el Rei Felip VI, al rei D. Joan Carles i la resta de la família reial " a rebre el nou any amb els 12 gallons de Clementines de Castelló , per la qual cosa sels ha enviat des de lAjuntament sengles caixes amb les bosses que contenen els cítrics de la nostra ciutat que són protagonistes desta campanya de cara a la celebració de la Nit de cap dany ". 

Bataller hi ha assenyalat que " desta manera volem fer partícip al rei desta campanya que vam posar en marxa lany passat i de la que també va tindre coneixement, en este cas encara com a Príncep dAstúries ".

El primer edil ha subratllat que " el mateix Felipe VI i D.Juan Carlos van respondre a lAjuntament amb cartes dagraïment per esta invitació el passat any, la qual cosa va suposar un tot un honor i orgull ". 

Bataller ha destacat que " és la primera vegada que invitem a participar en esta iniciativa al D.  Felipe com a Rei, la qual cosa també ens fa especial il·lusió ". 

LAlcalde ha fet insistència en què " este enviament de clementines a la Casa Reial vol ser també el de tots els agricultors de la nostra ciutat, dun sector clau en la història i també per al futur de Castelló ".

" Després del gran èxit que va tindre la campanya dels 12 gallons de clementina de Castelló el passat any, volem que continue creixent i que siga cada vegada més coneguda en tot el nostre país. I una de les millors formes de fer-ho és també invitant, tal com vam fer lany passat, a la Casa Reial i al rei dEspanya a participar della i reivindicar, al mateix temps, la importància de lactivitat citrícola en la nostra ciutat i lextraordinària qualitat de les nostres taronges ". 

Bataller ha recordat també que " esta campanya de promoció de les nostres clementines per al seu consum en Nit de cap dany, que impulsa lAjuntament de Castelló, a través del Mercat de la Taronja.

" També comptem amb la inestimable col·laboració de lassociació dempresaris hostalers ASHOTUR i la Cambra de Comerç de Castelló, que han fet que cada vegada siguen més els establiments, restaurants i hotels que se sumixen a esta iniciativa i oferisquen als seus clients donar la benvinguda a 2015 consumint gallons de clementines de Castelló al so de les 12 campanades ". 

Alfonso Bataller ha volgut invitar que " els veïns de Castelló se sumixen, per segon any, a esta iniciativa i que fem del consum dels 12 gallons de clementina en Nit de cap dany quelcom distintiu i tradicional en la nostra ciutat, però també en altres parts del nostre país ".Segueix-nos: