Està en: INICI > Notícies

L´Ajuntament de Castelló escomet la neteja integral del carrer Canalejas del Grau

Dimecres, 11 de Febrer de 2015

La Vicealcaldessa de Castelló i Tenienta d´Alcalde del Grau, Marta Gallén, ha comentat que " durant esta setmana, l´Ajuntament de Castelló, a través del Servici de Manteniment de la Ciutat (SMC) , està duent a terme la neteja integral d´un dels vials més importants del Grau com és el carrer Canalejas". 

Gallén ha fet insistència en què " estos treballs atenen una petició veïnal, que ens havien fet arribar fins a la Tinència d´Alcaldia del Grau diversos veïns i veïnes del Districte Marítim ". 

L´edila ha explicat que " l´objectiu era la neteja intensiva de paviments per mitjà de la neteja a alta pressió, eliminant taques existents tant en voreres i calçades de l´esmentada carrer així com en les proximitats de les ubicacions dels contenidors de residus urbans ".

" Els treballs que es duen a terme podrien estar finalitzats hui mateix i en ells intervenen en la zona dos equips, cada un d´ells format per un operari i un furgó proveït de hidrolimpiadora ", ha comentat la Tenienta d´Alcalde del Grau. 

Marta Gallén hi ha assenyalat també que " el carrer Canalets és una de les principals artèries comercials i urbanes del Grau. Una vial amb gran pas de vehicles i de persones al llarg del dia ".

" Amb esta neteja integral, a més de donar resposta a les demandes veïnals, posem més en valor este carrer que va ser remodelada per l´Ajuntament fa pocs anys, com la major part de l´entorn urbà del Grau", ha afirmat.

Marta Gallén ha volgut destacar que " tant la Tinència d´Alcaldia del Grau, com l´Ajuntament de Castelló estan sempre oberts, les 24 hores del dia i els set dies de la setmana a les peticions de la ciutadania i a resoldre els seus dubtes ". 

La Tenienta d´Alcalde del Grau hi ha assenyalat finalment que " la Participació Ciutadana i l´opinió dels nostres veïns i veïnes és fonamental per a anar millorant la nostra ciutat. Ells són els que millor coneixen les necessitats del seu entorn immediat i, des del SMC i l´Ajuntament de Castelló, ens hem posat mà a l´obra per a dur a terme esta neteja que millora tot l´entorn del carrer Canalets, millorant al mateix temps la qualitat de vida dels grauers i graueres ".Segueix-nos: