Està en: INICI > Notícies

Ms de 3.000 persones participaran en la tercera edici del Festival de Ioga Platges de Castell

Dimecres, 5 de Agost de 2015La regidora Patricia Puerta destaca l'ampliació del programa d'activitats i que l'accés al festival és totalment gratuït.

La tinent d'alcalde i regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, ha presentat aquest matí el tercer Festival de Ioga Platges de Castelló, que se celebrarà del 7 al 9 d'agost en el camp de futbol Javier Marquina. En la presentació ha estat acompanyada de la professora de ioga i responsable de l'organització del festival, Ángela Pardo.

Patricia Puerta ha explicat que durant tres dies Castelló es convertirà en l'epicentre de ioga de la costa mediterrània, ja que en el Grau es reuniran els millors professionals del camp de la meditació i el ioga i ha destacat que l'accés a aquest esdeveniment és totalment gratuït. "Esperem l'assistència de més de 3.000 persones al festival" ha indicat la regidora, qui ha explicat que aquest esdeveniment ha passat dels 800 assistents de la primera edició als més de 2.000 que van acudir l'any passat.

El festival es desenvolupa en quatre àrees que acolliran classes magistrals, conferències, tallers, pràctiques i concerts, a més d'una zona dedicada als més xicotets, el Festivalito, que enguany amplia la seua programació i oferirà tallers d'art i de gastronomia, explica contes i classes de ioga entre altres activitats.

Ángela Pardo ha explicat algunes de les principals novetats d'aquesta tercera edició com la major varietat de classes de ioga que s'impartiran durant el festival, l'ampliació de la programació de conferències sobre salut i alimentació o l'obertura d'un mercat ambulant artesanal amb una zona de degustació de gastronomia ovolactovegetariana i vegana.

Patricia Puerta ha agraït el treball d'Ángela Pardo i la col•laboració de l'organització no governamental "Amor en Acció pel Món" i la fundació cívica "Noves sendes". Finalment, ha fet una crida a tots els veïns i veïnes de la ciutat, i a totes les persones que visiten Castelló durant aquesta època estival, perquè s'acosten a gaudir d'aquest festival únic pel seu emplaçament i per la gran varietat d'activitats que s'ofereixen de forma gratuïta, "ja que és una oportunitat excepcional per a descobrir els beneficis mentals i físics del ioga".

Programació del festivalSegueix-nos: