Està en: INICI > Notícies

La Regidoria d'Ermites potenciar les festes populars de les ermites del terme de Castell

Dilluns, 10 de Agost de 2015

L’Ajuntament de Castelló ja ha anunciat que la Corporació no tindrà llocs privilegiats a les litúrgies, atenent a la seua aconfessionalitat.

El regidor d’Ermites, Enric Porcar, ha mostrat la voluntat de l’Ajuntament i de la Regidoria d’Ermites "de donar suport i potenciar les festes populars de les ermites del terme de Castelló".

Així, des de l’Ajuntament, i per a les pròximes festes de Sant Francesc de la Font, que es celebren el proper divendres 14 d’agost, "ajudarem aportant a la Colla de Dolçainers i Tabaleters i la rondalla de Els de la Fileta, així com taules i cadires".

Les festes de Sant Francesc de la Font començaran a les 19.30 h el pròxim divendres amb una missa i posterior processó acompanyada de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, "que després de molts anys tornarà a entrar al Molí de la Font", ha anunciat el regidor Porcar. Després de la processó tindrà lloc el sopar de pa i porta i l’actuació de la rondalla de Els de la Fileta.

Cal recordar que, segons ja va avançar l’Ajuntament setmanes enrere, i seguint el caràcter aconfessional del nou govern municipal, els regidors i regidores que acudisquen a l’acte litúrgic ho faran a títol personal. Així, l’Ajuntament renuncia al privilegi de tindre seients reservats per a la Corporació Municipal.

A més, des de l’Ajuntament ja s’ha mostrat la voluntat d’impulsar mesures per a posar en valor el patrimoni de les ermites del terme de Castelló i la necessitat de realitzar un major ús d’aquesta riquesa patrimonial.Segueix-nos: