Està en: INICI > Notícies

Inauguraci del Centre Cultural La Marina. Grau de Castell.

Dijous, 22 de Juny de 2006

Lalcalde de lAjuntament de Castelló, Alberto Fabra i el conseller dinfraestructures, José Ramón García Antón, junt amb el tinent dalcalde del Grau, Joaquin Torres, han inaugurat este matí el nou Centre Cultural La Marina, situat en el carrer Marina Espanyola en confluència amb els carrers Miseón Lorenzo Cot, Guardamar i Almirall Cervera.

El nou Centre Cultural La Marina oferix loportunitat al Grau de Castelló de tindre una seu on desenvolupar tot tipus dactes culturals en un gran saló dactes que es troba situat en la planta baixa. Però a més, inclou en la seua organització la disponibilitat de sales de reunió i despatxos per als diferents col·lectius i entitats culturals del districte marítim de Castelló.

El Centre Cultural La Marina està construït sobre un solar de 1954 metres quadrats de superfície, en dos plantes distribuïdes en diferents dependències: un saló dactes amb capacitat per a 400 persones, un espai dusos múltiples apte per a lorganització de xicotetes exposicions, cinc aules de distintes dimensions i sis despatxos per a associacions.

Per descomptat ledifici és completament accessible per a tota la població, comptant especialment amb ascensor i accessos adaptats per a les persones amb discapacitat.

Ledifici cultura ha pres per nom la Marina en record del col·legi que es trobava en el mateix espai i amb porta principal al carrer que li dóna nom.

El saló dactes compta amb un escenari elevat, confeccionat amb fusta natural per a absorbir el so dels actuants o persones presents en ell. A més, compte també amb la presència del públic en pendent a manera damfiteatre. El saló dactes compta amb espais reservats per a públic amb discapacitat i xicotetes dependències para als mitjans de comunicació i megafonia.

Els materials utilitzat han sigut: granit natural en lhall de ledifici, en el saló dactes és moqueta ignífuga i la resta de ledifici està construït de terratzo microgra. A més, sha utilitzat material ceràmic en les neteges.

Lobra va començar el passat mes de març del 2005 i van quedar concloses finalment en les passades setmanes. Des de llavors fins ara ledifici ha estat dotant-se de mobiliari i elements complementaris.
Lobra ha sigut realitzada per lempresa Rover Alcisa i ha comptat amb un pressupost de 2.243.219,25 euros, sobre els quals cal incorporar la participació de la conselleria en la dotació dels complements de ledifici.Foto Centro Cultural La Marina

Foto Centro Cultural La MarinaSegueix-nos: